Ετοιμάζεται για "Patriots Day" ο Kevin Bacon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται για “Patriots Day” ο Kevin Bacon

Ειδήσεις | 5-4-2016 |

Η τρομοκρατική επίθεση στους, πλημμυρισμένους κόσμο, δρόμους της Βοστώνης κατά την διάρκεια δημοφιλούς μαραθωνίου το 2013 συγκλόνισε όλον τον πλανήτη απ’ άκρη σ’ άκρη. Η ταινία “Patriots Day” ακολουθεί τα δυστυχή γεγονότα της 15ης του Απρίλη και αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες στην εκπνοή του 2016.

Τα τελευταία νέα θέλουν τον Kevin Bacon να προστίθεται στο λαμπερό καστ του φιλμ και να παίρνει θέση δίπλα στους Mark Wahlberg, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan και Jimmy O. Yang. Ο χαρακτήρας που θα υποδύεται ο “Mr. Footloose” θα έχει ρόλο μείζονος σημασίας στην πλοκή του έργου. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν πράκτορα του F.B.I. που αναλαμβάνει να ρίξει φως στα τρομοκρατικά χτυπήματα που στέρησαν την ζωή 3 ανθρώπων και προκάλεσαν τον τραυματισμό 264.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Peter Berg, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matt Charman άρτι αφιχθείς από το “Bridge of Spies”. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Mark Wahlberg πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, συμμετέχει και στην παραγωγή παρέα με τους Scott Stuber, Hutch Parker, Dylan Clark, Stephen Levinson και Michael Radutzky.

Διαβάστε εδώ για την νέα ταινία που αφορά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, “Patriots Day”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,