Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και μείωσε την κίνηση σε πορνό το Game of Thrones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και μείωσε την κίνηση σε πορνό το Game of Thrones

Ειδήσεις | 27-4-2016 |

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones και πρώτο της νέας του σεζόν που ξεκίνησε την Κυριακή, ήρθε για να σπάσει κάποια ρεκόρ. Το “The Red Woman” είδαν από το HBO και το on demand service του καναλιού, 10,7 εκατομμύρια Αμερικάνοι, αριθμός που ξεπερνά το ρεκόρ τηλεθέασης για το κανάλι κατά 400.000 τηλεθεατές.

Μη χάσετε: Game of Thrones S6E01 – νικητές, χαμένοι και ο ρόλος της Μελισάνδρης

Μάλιστα το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί ακόμα πιο πολύ καθώς μιλάμε για την τηλεθέαση μόνο της πρώτης μέρας προβολής και όχι το πόσοι είδαν αργότερα το επεισόδιο στο HBO, αν και πλέον με τον φόβο των spoilers οι περισσότεροι το βλέπουν την πρώτη μέρα προβολής.

Αξιοσημείωτα είναι επίσης και τα στοιχεία του Pornhub μετά την προβολή του επεισοδίου. Σύμφωνα με το πορνοsite, κατά την διάρκεια του επεισοδίου (όταν προβαλλόταν σε πρεμιέρα) το site σημείωσε πτώση στην κίνηση του κατά 4%, δηλαδή σύμφωνα με το site αρκετές χιλιάδες άτομα αντί για να μπουν στο site, είδαν GOT. (αηδία) Υπάρχει και σχετικό γράφημα

game-of-thrones-pornhub-season-six-premiere-stats-1

Καθώς και άλλο γράφημα του Pornhub που παρατήρησε αύξηση κατά μεγάλα ποσοστά στα search ερωτήματα για τις πρωταγωνίστριες του GOT, μετά το επεισόδιο:

game-of-thrones-pornhub-season-six-premiere-stats-2

Αν τώρα δεν σε νοιάζουν όλα αυτά και δεν βλέπεις Game of Thrones διάβασε αυτό: Εκτός Θέματος 69: Ναι, δεν βλέπω Game of Thrones