Έρχεται ταινία Death Note από το Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται ταινία Death Note από το Netflix

Ειδήσεις | 8-4-2016 |

Καλά τα νέα για τους fan του Death Note, ενός από τα καλύτερα manga των τελευταίων χρόνων, καθώς το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Adam Wingard (You’re Next, The Guest).

Πριν λίγους μήνες ένας από τους παραγωγούς μας ενημέρωσε ότι η ταινία θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικο κοινό και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι κάτι λιγότερο από R-rated. Επίσης σημείωσε ότι θα είναι μία από τις πρώτες μεταφορές manga στη μεγάλη οθόνη (όσο αναφορά τη Δύση) και θα είναι αρκετά ρεαλιστικό και προσγειωμένο, διατηρώντας παράλληλα και το στοιχείο του φανταστικού.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Jeremy Slater και η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούνιο. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Nat Wolff (The Fault in Our Stars) και η Margaret Qualley (The Leftovers).

Για όσους δεν έχουν έρθει σε επαφή με το manga ή το anime η πλοκή της ταινίας ακολουθεί έναν νεαρό μαθητή (Wolff) που ανακαλύπτει ένα υπερφυσικό σημειωματάριο που του επιτρέπει να  σκοτώνει οποιονδήποτε απλά γράφοντας το όνομα του θύματος σε αυτό. Ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι θα ξεκινήσει όταν ένας μοναχικός αστυνομικός θα ανακαλύψει τα ίχνη του και θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από όλους αυτούς τους μυστήριους θανάτους.