Έρχεται σήμερα το trailer του Star WarsAnthology: Rogue One - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται σήμερα το trailer του Star WarsAnthology: Rogue One

Ειδήσεις | 7-4-2016 |

Σε λίγες ώρες θα έχουμε διαθέσιμο το πρώτο trailer του Star Wars Anthology: Rogue One, όπως θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίες για τον κόσμο του Star Wars που τοποθετειται ανάμεσα στα επεισόδια 3 και 4, και πριν την δημιουργία του πρώτου Death Star. Δείτε το tease του πρώτου trailer που αναμένεται με αγωνία.

UPDATE: Το δίλεπτο trailer έφτασε! Δες το εδώ!

Επίσης: Ποιος είναι τελικά ο Supreme Leader Snoke; (Spoiler Alert!)

Μη χάσετε: Πότε θα δούμε τις επόμενες ταινίες Star Wars;

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για το Rogue One:

Το Rogue One έχει να κάνει με μια ομάδα μαχητών της Επανάστασης, που έχουν σαν αποστολή να κλέψουν τα σχέδια του πρώτου Death Star. Βρισκόμαστε δηλαδή μετά την επικράτηση της Αυτοκρατορίας (Episode 3) και πριν από το πρώτο Star Wars που είδαμε ποτέ (Episode 4), αρκετά πίσω δηλαδή, πάνω από 35 χρόνια από το Force Awakens.

Σας είχαμε πει και αρκετό καιρό πριν ότι ο Darth Vader που εξάλλου είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της Αυτοκρατορίας και από τους κεντρικούς επιβλέποντες του χτισίματος του Death Star, είναι πιθανό να εμφανιστεί στην ταινία. Πλέον οι πληροφορίες θέλουν τον Vader να είναι από τα κεντρικά πρόσωπα του Rogue One. O Vader θα εμφανιστεί στην ταινία σίγουρα, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να προβαίνει σε φρικαλεότητες ενάντια σε μαχητές της επανάστασης, με τον μεγάλο κακό της σειράς να είναι πιο βάρβαρος από ποτέ.

Επίσης μάθαμε ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας Felicity Jones θα έχει στην κατοχή της ένα ανδροειδές που θα είναι σαν τον C-3PO, με χέρια και πόδια δηλαδή, αλλά αρκετά διαφορετικός. Ένα άλλο από τα πολύ σημαντικά που μάθαμε είναι ότι στην ταινία θα εμφανιστούν κάποιοι Stormtroopers που θα είναι όμως ντυμένοι στα μαύρα και θα έχουν τον όνομα Death Troopers, ένας εκ των οποίων φαίνεται και στην εικόνα του πρώτο teaser. Λέτε να είναι αυτοί οι πρώτοι Knights of Ren;

Στην ταινία πέρα από την υποψήφια για Oscar Felicity Jones για το The theory of Everything, παίζουν οι Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Riz Ahmed and Forest Whitaker.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβρη του 2017, ενώ το teaser αναμένετε κάποια στιγμή το μεσημέρι.