Επιστροφή του Master Yoda στο Star Wars Επεισόδιο 8; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστροφή του Master Yoda στο Star Wars Επεισόδιο 8;

Ειδήσεις | 7-4-2016 |

Η σημερινή μέρα φαίνεται πως έχει άπειρο Star Wars. Έτσι μετά το πρώτο δίλεπτο trailer για το Rogue One: A Star Wars Story (δες το μαζί με τα πρώτα μας σχόλια), τώρα μαθαίνουμε ότι ο μαριονοπαίχτης που ήταν υπεύθυνος για τον Yoda σε όλα τα Star Wars που έχει εμφανιστεί, πήγε στο Λονδίνο και βρίσκεται στο στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα του νέου Star Wars, Επεισόδιο 8.

Επίσης: Star Wars Επεισόδιο 8: Κι όμως έχουμε την πρώτη σκηνή από τα γυρίσματα που άρχισαν

Πίσω από τις κάμερες του Star Wars: The Force Awakens

Δεν ήθελε και πολύ το ίντερνετ και γρήγορα τα νέα διαδώθηκαν και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι o Yoda θα βρίσκεται στην νέα ταινία που θα δούμε στις αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2017. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και μόνο όποιος έχει διαβάσει το σενάριο του επεισοδίου 8 ξέρει, δηλαδή το καστ, όμως ο Yoda υποτίθεται ότι βρισκόταν σαν φωνή στο Force Dream της Rey στο Force Awakens, όπως ήταν και ο Obi Wan αλλά και ο Anakin.

Ο Frank Oz, όπως είναι το όνομα του μαριονετοπαίχτη, ίσως απλά να επισκέφτηκε τα πλατώ του Star Wars ή ίσως να έχει ρόλο τεχνικού συμβούλου για τον χαρακτήρα της Maz Kanata.

Ωστόσο στις φήμες που είχαμε ακούσει για το Force Awakens πριν ακόμα αυτό βγει στις αίθουσες ήταν ότι ο Yoda αλλά και ο Anakin θα εμφανιστούν στην ταινία, σαν force ghosts, με τον Anakin μάλιστα να εμφανίζεται και σαν φάντασμα του Darth Vader, αλλά και του καλού του εαυτού. Το κατά πόσο τελικά θα δούμε κάποιον από αυτούς τους χαρακτήρες ή και τον Obi Wan με την μορφή φαντάσματος της δύναμης στο Επεισόδιο 8, μένουν κάπου 1,5 χρόνια για να το δούμε.

Το μαγικό Ιρλανδικό νησί στον Ατλαντικό από το Star Wars: The Force Awakens

Top 5: Το “Star Wars: Rogue One” αναδεικνύεται κιόλας η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2016!

Πότε θα δούμε τις επόμενες ταινίες Star Wars;