Έχουμε επίσημη σύνοψη του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν του Game of Thrones - Τι παίζει με τον Jon Snow - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έχουμε επίσημη σύνοψη του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν του Game of Thrones – Τι παίζει με τον Jon Snow

TV | 8-4-2016 |

Το HBO δημοσίευσε τη σύνοψη και τον τίτλο της πρεμιέρας της έκτης σεζόν του Game of Thrones, αποκαλύπτοντας σημαντικές λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι για τους κατοίκους του Westeros. Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι ”The Red Woman” και η επίσημη περιγραφή λέει τα εξής ” O Jon Snow είναι νεκρός. Η Daenerys γνωρίζει έναν ισχυρό άντρα. Η Cersei βλέπει την κόρη της ξανά,” προετοιμάζοντας μας για τις τρεις ιστορίες στις οποίες θα επικεντρωθεί η πρεμιέρα.

Εκτός από τα παραπάνω το δίκτυο δημοσίευσε επίσης μια νέα περίληψη για ολόκληρη τη σεζόν. ”Ακολουθώντας τις σοκαριστικές εξελίξεις και το τέλος της πέμπτης σεζόν, συμπεριλαμβανομένων της αιματηρής μοίρας του Jon Snow στα χέρια των ανταρτών του Castle Black, τον παραλίγο θάνατο της Daenerys στο Meereen, και τον δημόσιο εξευτελισμό της Cersei στους δρόμους του King’s Landing, επιζήσαντες από όλα τα μέρη του Westeros και του Essos ανασυντάσσονται για να πιέσουν μπροστά, ανυποχώρητοι, με κατεύθυνση τις ξεχωριστές, αβέβαιες μοίρες τους. Γνώριμα πρόσωπα θα σχηματίσουν νέες συμμαχίες ώστε να αυξήσουν τις στρατηγικές πιθανότητες τους για επιβίωση, ενώ νέοι χαρακτήρες θα αναδυθούν για να επηρεάσουν την ισορροπία σε ανατολή, δύση, βορρά και νότο.”

Παρόλο που η συνάντηση της Daenerys με τους Dothraki και το αντάμωμα της Cersei με την κόρη της Myrcella θα είναι σίγουρα σημεία ενδιαφέροντος, οι περισσότεροι φαν νοιάζονται περισσότερο για το τι έχει συμβεί πραγματικά στον Lord Commander της Νυχτερινής Φρουράς. Υποθέτοντας ότι ο τίτλος του επεισοδίου αναφέρεται στη Melisandre – που βρίσκεται και εκείνη στο Castle Black μαζί με το νεκρό σώμα του Jon – φαίνεται πως οι θεατές μπορεί να πάρουν την απάντηση τους αρκετά σύντομα.

Δείτε επίσης:

Είστε έτοιμοι για περισσότερο θάνατο; Νέο trailer για το “Game of Thrones”

Η έκτη σεζόν του Game of Thrones θα έχει την μεγαλύτερη σκηνή μάχης μέχρι τώρα

Top 10 – Οι χαρακτήρες του Game Of Thrones που τους αξίζει να πεθάνουν

Γυρίσματα στην Ελλάδα για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Διαβάστε περισσότερα για: