Έχει άραγε μέλλον ο Lex Luthor του Jesse Eisenberg; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έχει άραγε μέλλον ο Lex Luthor του Jesse Eisenberg;

Ειδήσεις | 2-4-2016 |

Σε μερικές εβδομάδες αρχίζουν τα γυρίσματα της “Justice League” και θα βρεθούν για πρώτη φορά στο ίδιο πλατό ο Batman και ο Superman με την υπόλοιπη παρέα. Όλοι αναμένεται να δώσουν το παρόν. Ο Flash, o Aquaman, η Wonder Woman και ο Cyborg όλοι στην μάχη κατά του κακού.

Μη χάσετε: Ο Ben Affleck έχει ήδη γράψει το σενάριο μιας solo ταινίας Batman

Επίσης: Batman V Superman: Dawn of Justice – Ένα τσαπατσούλικο υπερθέαμα

Η πλοκή δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, εντούτοις το εμπορικό εγχείρημα βομβαρδίζεται ακατάπαυστα σχεδόν από όλο το κινηματογραφικό στερέωμα. Φυσικά δέκτης των “πυρηνικών” σχολίων και των καυστικών κριτικών δεν είναι άλλος από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Zack Snyder.

Διαβάστε εδώ για τον αγώνα που γίνεται από σινεφίλ ανά τον κόσμο για την αποκαθήλωση του Snyder από την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Κάπου ενδιάμεσα στα ερωτηματικά που γεννιούνται συνεχώς γύρω από το εμπορικό franchise, τις προηγούμενες μέρες ήρθε να προστεθεί και αυτό του Lex Luthor.
Καθώς φαίνεται λοιπόν από όλο το cast, ο Jesse Eisenberg είναι αυτός που έχει μείνει στον αέρα και δεν γνωρίζει το παρά μικρό για το μέλλον του ως Lex Luthor. Τουλάχιστον για το πρώτο μέρος του “Justice League”.
Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μίλησε στο Business Insider και φάνηκε να μην έχει ιδέα για το αν θα συμμετάσχει στη επόμενη πράξη.
“Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τον χαρακτήρα μου και πιο είναι το μέλλον του στην συνέχεια. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχω και πάλι την χαρά να δουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους” ήταν τα λόγια του Jess που έθεσε εαυτόν στην διάθεση της DC.
Δεν είναι μυστικό και μάλλον αυτό βασανίζει του ιθύνοντες της παραγωγής. Ο Eiseneberg αποτέλεσε ένα από τα πιο αντιλεγόμενα σημεία του φιλμ. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι δεν ήταν Lex Luthor αλλά Mark Zuckenberg. Υπάρχουν εντούτοις και οι ένθερμοι υποστηρικτές που βρήκαν άκρως ενδιαφέρουσα την νέα προσέγγιση του χαρακτήρα που ενσάρκωσε. Ο πονηρός, αλαζόνας, φιλοχρήματος επιχειρηματίας που είχαμε δει να επαναλαμβάνεται τόσες φορές, μέσα από τον νεαρό Αμερικανό μετατράπηκε σε μια ολότελα νέα και παρανοική προσωπικότητα.
Οι μέρες περνούν.. τα γυρίσματα σιγά-σιγά αρχίζουν και σύντομα θα μάθουμε τελικά το τί μέλλει γενέσθαι με τον Lex Luthor..

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,