Δύο πρίγκιπες για τον Πόλεμο των Άστρων - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δύο πρίγκιπες για τον Πόλεμο των Άστρων

Ειδήσεις | 26-4-2016 |

Καθώς φαίνεται ο Πόλεμος των Άστρων ξέσπασε για τα καλά και στο παλάτι του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πρίγκιπες William και Harry δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην νέα μόδα που θέλει διάσημα πρόσωπα να κρύβονται κάτω από τις μάσκες των stormtroopers στα νέα επεισόδια του “Star Wars“.

2016-04-19T141038Z_1734958128_LR1EC4J13DEJO_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS-840x563

Σύμφωνα με την Mail της Κυριακής, οι διάδοχοι επισκέφθηκαν τα Studio της Pinewood την περασμένη εβδομάδα και πήραν μια γεύση από το 8ο επεισόδιο της πολυκερδούς σειράς. Γνώρισαν τον σκηνοθέτη Rian Johnson καθώς και πλήθος αστεριών του διαγαλαξιακού πολέμου. Συζήτησαν με τον γηραιό της υπόθεσης Mark Hamil, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά να αποκαλύψει την Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης. Τις φωτογραφίες με τα φωτόσπαθα ακολούθησαν ολιγόλεπτες κουβέντες σχετικά με την πιθανή -cameo- εμφάνιση τους στο επεισόδιο που αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2017. Εντούτοις η έγκυρη εφημερίδα πήγε το εγχείρημα ένα βήμα παρακάτω..

prince-harry-star-wars2jpg.jpg.size.xxlarge.promo
Οι πρίγκιπες φόρεσαν την στολή του stormtrooper και γύρισαν μία σκηνή κατά την οποία η Rey(Daisy Ridley) και ο Finn(John Boyega) διεισδύουν σε μια μυστική βάση” αναφέρει κατά γράμμα το άρθρο και συνεχίζει “Οι δύο επαναστάτες βρίσκονται σε έναν ανελκυστήρα μαζί με τον ήρωα που θα υποδύεται ο Benicio del Toro, όταν τους επιτίθεται μία ομάδα stormtrooper. Κάτω από εκείνες τις μάσκες θα κρύβονται οι διάδοχοι”.

Όπως διαβάσατε και στις παραπάνω γραμμές δεν είναι κάτι το οποίο βλέπουμε πρώτη φορά στον φανταστικό γαλαξία του “Star Wars”. Ο τελευταίος που είδαμε να κάνει ινκόγκνιτο εμφάνιση ήταν ο Daniel Craig στο 7ο επεισόδιο. O James Bond πάρκαρε την Aston Martin και απογειώθηκε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Θα έχει τελικά το νέο “Star Wars” master Yoda;

prince-william-harry-star-wars-041916-620x413
Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο, 8ο στο αριθμό, οι τελευταίες ειδήσεις από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού θέλουν ως επικρατέστερο όνομα το “Star Wars: Echoes of the Dark Side”.
Διαβάστε εδώ για τις νέες προσθήκες του “Star Wars”

3783

9 πράγματα που όλοι θέλουμε να ξέρουμε για το “Star Wars”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,