Δεν λέει όχι σε ένα 4ο Iron Man o Robert Downey Jr - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δεν λέει όχι σε ένα 4ο Iron Man o Robert Downey Jr

Ειδήσεις | 28-4-2016 |

Πριν από λίγες ημέρες συζητούσαμε, ότι ο Robert Downey Jr ήταν ένας από τους ηθοποιούς που οι όροι του συμβολαίου του με την Marvel περιόριζαν και τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για να τον δούμε ως Iron Man και σε άλλες ταινίες, πέρα από το επερχόμενο Civil War, άλλα λίγο αργότερα μαθαίνουμε πως ο Iron Man θα κάνει ένα πέρασμα από την νέα ταινία Spider-Man και τελικά όλο αυτό το μικρό σίριαλ γίνεται ακόμη καλύτερο, με το τελευταίο νέο: ο Robert Downey Jr δεν λέει όχι και για μια 4η ταινία Iron Man.

Δες επίσης: Όλο το timeline των Avengers

Μέχρι τώρα, το συμβόλαιο του δεν περιελάμβανε κάποια stand alone ταινία Iron Man, παρά μόνο την συμμετοχή του ηθοποιού στο cast (άρα και αντίστοιχη συμμετοχή του χαρακτήρα στις ιστορίες) του The Avengers: Age of Ultron, στο Captain America: Civil War και στα δύο μέρη των ταινιών The Avengers: Infinity War. Εκτός από το… ψυχρό συμβόλαιο είχαμε και τον ίδιο τον Robert Downey Jr. να δηλώνει δημόσια, πως η ιστορία του Iron Man ολοκληρωνόταν στα τρία μέρη, που έχουμε ήδη δει. Όλα αυτά μέχρι την πρόσφατη συνέντευξη του στο ABC, όπου όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον το δικό του και του ήρωα στις ταινίες, η απάντησή του ήταν πως “Νομίζω θα μπορούσα να κάνω ακόμη μία…”

Βέβαια, η πρόθεση του ηθοποιού δεν ταιριάζει απόλυτα με την στρατηγική της εταιρείας, που την θέλει να βγάζει ως επί το πλείστον τριλογίες, ενώ ένα 4ο Iron Man δύσκολα χωράει στον προγραμματισμό της Marvel για τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχει, όμως, και η ελληνική παροιμία που λέει πως “αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…”

Διαβάστε περισσότερα για: ,