Από Doctor Strange, Sherlock, σε μία μέρα - Ξεκίνησε γυρίσματα η τέταρτη σεζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Από Doctor Strange, Sherlock, σε μία μέρα – Ξεκίνησε γυρίσματα η τέταρτη σεζόν

Ειδήσεις | 7-4-2016 |

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για τα τελευταία γυρίσματα του Doctor Strange. Είδαμε τις σχετικές φωτογραφίες και τον είδαμε επίσης να επισκέπτεται Comic book κατάστημα με την στολή του ήρωα. Όμως ο Benedict Cumberbatch από ότι φαίνεται είναι ένας βιονικός ηθοποιός! Έτσι μετά από το εξαντλητικό γύρισμα του Doctor, πήγε γρήγορα γρήγορα στο Λονδίνο και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για την επόμενη, τέταρτη σεζόν του Sherlock!

O Βρετανός ηθοποιός είναι από τους πιο πολυάσχολους της βιομηχανίας αυτή την εποχή, καθώς στα γυρίσματα του Doctor Strange βρέθηκε μόλις λίγες μέρες μετά την τελευταία του παράσταση σαν Hamlet, παράσταση την οποία χρησιμοποίησε σαν βήμα για να τα χώσει για το προσφυγικό και την αδιαφορία των πολιτικών, ενώ κάπου εκεί είχε γίνει και ιππότης, συναντώντας την βασιλισσα της Αγγλίας.

Επίσης: Benedict Cumberbatch για προσφυγικό στην Μυτιλήνη: “Fuck the politicians”

Ο Moffat, δημιουργός της σειράς, δήλωσε σχετικά, (ιντριγαδόρικα και αινιγματικά): “Sherlock Σεζόν 4? Εδώ είμαστε και πάλι! Ότι άλλο και να κάνουμε, οπου αλλού και να πάμε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην Baker Street, και πάντα μοιάζει σαν να γυρίζουμε πίσω στο σπίτι. Φαντάσματα του παρελθόντος, επανέρχονται στην ζωή του Sherlock Holmes και του John Watson με τον τρόμο και την τραγωδία να αναδύονται. Αυτή είναι η ιστορία που λέμε από την αρχή της σειράς, και φτάνει στο κορύφωμά της.”

Ο Moffat μας προετοιμάζει απ’ ότι φαίνεται για την επιστροφή του Moriaty, με κάποια μορφή, καθώς και για το πιθανό τέλος της σειράς μετά από την τέταρτη σεζόν της. Πότε θα την δούμε; Δύσκολο να πούμε, όμως το πιθανότερο είναι το τέλος του 2016 ή ο Γενάρης του 2017, ένα χρόνο μετά το Sherlock: The Abominable Bride, το special επεισόδιο, που είδαμε την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε.