11.22.63- ολοκληρώσαμε την must σειρά της σεζόν ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

11.22.63- ολοκληρώσαμε την must σειρά της σεζόν !

TV | 15-4-2016 |

Το 11.22.63 είναι η μίνι  σειρά του καναλιού HULU με πρωταγωνιστή τον James Franco, σε παραγωγή του J.J Abrams και η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King.

Όπως είδαμε και στα προηγούμενα 4 επεισόδια (μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μας εδώ) δεν μιλάμε μόνο για ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά για ένα ταξίδι στην συλλογική μνήμη και στη διαχείριση του παρελθόντος.

Βέβαια αυτός ο παράγοντας μένει κάπως στην άκρη στα 4 τελευταία επεισόδια της σειράς. Μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο το 11.22.63 φαίνεται  να δίνει το βάρος στις σχέσεις μεταξύ των ηρώων και ιδιαίτερα μεταξύ του Jake και της Sadie.

Ο Jake προσπαθεί να ανακαλύψει αν τελικά ο Oswald είναι αυτός που δολοφόνησε τον Kennedy αλλά το παρελθόν συνεχώς του υψώνει εμπόδια. Ο Bill δείχνει να μη θέλει να είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Σταματάει τις παρακολουθήσεις, τσακώνεται με τον Jake και δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σύζυγο του Oswald, Marina παρά για οτιδήποτε αφορά την υπόθεση. Φυσικά και το παρελθόν μαζί με μια μικρή βοήθεια (ακούσια βέβαια) από τον Jake, του δείχνει την έξοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TvFreaks.gr

Διαβάστε περισσότερα για: ,