Βόλτα με τον Ben Affleck στο Batmobile για καλό σκοπό - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βόλτα με τον Ben Affleck στο Batmobile για καλό σκοπό

Ειδήσεις | 2-3-2016 |

Ο Ben Affleck πρόσφατα εξέπληξε τους τουρίστες που έκαναν tour στο στούντιο της Warner Bros. στο Hollywood με την εμφάνιση του στο Batmobile. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε χθες, ο Ben πετάχτηκε μέσα από το καινούριο Batmobile όταν κάποιος από τους επισκέπτες είπε ότι ο Superman θα νικήσει τη μάχη στο Batman v Superman: Dawn of Justice.

”Είσαι αληθινός;” ρώτησε ένας δύσπιστος φαν. ”Ναι, είμαι,” απάντησε, προκαλώντας γέλια στο κοινό των παρευρισκομένων. Ο Affleck άφησε μέχρι και μια κυρία να του αγγίξει το πρόσωπο για να επιβεβαιώσει ότι όντως είναι πραγματικός. Έδειξε επίσης σε ένα αγόρι πως να χρησιμοποιεί το σούπερ αυτοκίνητο για να νικά τους κακούς. Αργότερα ο νέος Batman οδήγησε το Batmobile γύρω από το στούντιο και έκανε βόλτα ένα φαν στο θρυλικό αυτό όχημα.

Το βίντεο αυτό φτιάχτηκε για να προμοτάρει τη νέα καμπάνια της Omaze που θα βοηθήσει τρεις διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, επιλεγμένες προσωπικά από τους Henry Cavill, Jesse Eisenberg και Ben Affleck: Το Durrell Wildlife Conservation Trust, το SEED Project και το Eastern Congo Initiative. Προσφέροντας 10 ή περισσότερα δολάρια, οι φαν θα έχουν την πιθανότητα να κάνουν βόλτα στο Batmobile, να πετάξουν με ελικόπτερο με την παρέα του Henry, να γνωρίσουν τον Ben και να κάνουν photo bombing με τον Jesse στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Batman v Superman στη Νέα Υόρκη.

Ο Henry και ο Jesse που πρωταγωνιστούν επίσης στη ταινία που έρχεται στις 25 Μαρτίου στην Αμερική, είχαν εμφανιστεί και αυτοί σε παρόμοια βίντεο ανακοινώνοντας τη καμπάνια.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,