Τον Απρίλιο Η Δύναμη Ξυπνά από το σαλόνι σας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τον Απρίλιο Η Δύναμη Ξυπνά από το σαλόνι σας

Ειδήσεις | 4-3-2016 |

Μπορεί οι περισσότεροι σινεφίλ να έχουν παρακολουθήσει την νέα ταινία Star Wars στις σκοτεινές αίθουσες παρόλα αυτά την 1η του Απρίλη δίνεται η ευκαιρία και σε αυτούς που δεν το έκαναν. Αυτήν τη φορά από το σαλόνι τους μάλιστα αφού κυκλοφορεί σε digital HD, ενώ 4 μέρες αργότερα και σε Blue-Ray DVD.

Μη χάσετε:

Tale of the Jedi Temple ο τίτλος του Star Wars Episode VIII?

Star Wars Επεισόδιο 8: Κι όμως έχουμε την πρώτη σκηνή από τα γυρίσματα που άρχισαν

Θα έχει το “Star Wars: Episode VIII”, gay χαρακτήρα;

Δες πίσω από τις κάμερες του Star Wars: The Force Awakens

Είναι γεγονός ωστόσο ότι η Disney προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό πακέτο ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν ήδη παρακολουθήσει την Δύναμη να Ξυπνά. Όπερ και σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα απλό dvd αλλά για ένα πακέτο με ξεχωριστά αφιερώματα, behind-the-scenes features, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και συντελεστών αλλά και deleted scenes.
Η Disney παρέδωσε σε συνέντευξη τύπου, λεπτομερώς, όλα τα προνόμια που θα έχουν στην διάθεση τους οι Star Wars funs από την 1η Απριλίου:

Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey – Για πρώτη φορά μπορείτε να ανακαλύψετε μυστικά και ιστορίες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και συντελεστών.
The Story Awakens: The Table Read – Μέλη του καστ την μνημειώδη μέρα που διάβασαν το σενάριο της ταινίας.
Building BB-8 – Δείτε πως οι κινηματογραφιστές ζωντάνεψαν στην οθόνη το αγαπημένο droid.
Crafting Creatures – Δείτε πως οι δημιουργοί της ταινίας έπλασαν νέα όντα.
Blueprint of a Battle: The Snow Fight – Ζήσε την επική μάχη του Rey εναντίον του Kylo Ren στα χιόνια.
John Williams: The Seventh Symphony – O σπουδαίος συνθέτης μοιράζεται εσωτερικές πτυχές της δουλειάς του πάνω στην Δύναμη που Ξυπνά.
ILM: The Visual Magic of the Force – Μία ματιά στις ψηφιακές τεχνικές των οπτικών εφέ της ταινίας.
Force for Change – Η πρωτοβουλία Star Wars: Force for Change, ενώνει τους funs της ταινίας με σκοπό την βοήθεια άλλων ανά τον κόσμο.
Plus Deleted Scenes – Κομμένες σκηνές από το φιλμ, μέσα στις οποίες αναμένεται να δούμε τον Kylo Ren στο Millenium Falcon αλλά και το New Republic!
Τέλος για όλους αυτούς που θέλουν 3D Version θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη αφού αναμένεται αργότερα μέσα στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,