Το Wayward Pines επιστρέφει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Wayward Pines επιστρέφει

TV, Ειδήσεις | 27-3-2016 |

Η σειρά του FOX Wayward Pines επιστέφει για 2η σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Στο καστ της σειράς  προστίθεται ο Jason Patric και ο Djimon Hounsou, ο οποίος θα υποδύεται ένα πρώην δάσκαλο τον Mitchum που αγαπάει την φιλοσοφία και θα πάρει μια απόφαση η  οποία θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων της πόλης. Όσον αφορά την υπόθεση της νέας σεζόν, λίγα πράγματα είναι γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτοικοι συνεχίζουν να με τους κανόνες της Πρώτης Γενιάς.

Για την ιστορία, στην πρώτη σεζόν πρωταγωνιστεί ο Matt Dillon  ως ένας αμερικάνος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών που ερευνά την εξαφάνιση δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων σε μια μυστηριώδη πόλη στο Αϊντάχο, το Wayward Pines. Μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα, ξυπνά στο νοσοκομείο της πόλης  χωρίς καμία δυνατότητα να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ή τους συναδέλφους του. Σιγά σιγά και καθώς έρχεται και σε επαφή με όλο και περισσότερους κατοίκους, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι στραβό υπάρχει σε αυτή την πόλη.

Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε και σε περίπτωση που σας άρεσε το Wayward Pines δεν έχετε παρά μόνο να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα για: ,