Το τελευταίο trailer της δεύτερης σεζόν του Daredevil έφτασε και είναι γεμάτο δράση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το τελευταίο trailer της δεύτερης σεζόν του Daredevil έφτασε και είναι γεμάτο δράση

TV | 16-3-2016 |

Έχουν απομείνει λίγες μέρες μέχρι την προβολή της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν μίας από τις καλύτερες σειρές του 2015 και ήδη οι φανατικοί οπαδοί της έχουν αδειάσει το πρόγραμμα τους για το σαββατοκύριακο ώστε να την απολαύσουν χωρίς περισπασμούς.

Για όσους όμως δεν ενθουσιάστηκαν τρελά με τη πρώτη σεζόν του μασκοφόρου τυφλού ήρωα, η Netflix και η Marvel δημοσίευσαν ένα τελευταίο trailer που θα τους πείσει σίγουρα να επιστρέψουν. Σε αυτό βλέπουμε μπόλικο Jon Berthal στο ρόλο του Punisher και επίσης την Elodie Yung σε δράση ως η νέα Elektra. Την εμφάνιση τους επίσης κάνουν και οι Scott Glenn (Stick), Deborah Ann Woll (Claire), Elden Henson (Foggy) και φυσικά ο Charlie Cox στο ρόλο του Matt Murdock.

Ο πρωταγωνιστής μας έχει υποσχεθεί αρκετές εντυπωσιακές σκηνές μάχης, και δηλώνει ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με μια συγκεκριμένη που κατά τη γνώμη του ξεπερνάει ακόμα και εκείνη την επική σκηνή στο διάδρομο που είδαμε στην πρώτη σεζόν. Το αν θα επιβεβαιωθεί μένουν 2 μερούλες για να το μάθουμε καθώς τα 13 επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Απολαύστε το τελευταίο trailer εδώ: