Το δεύτερο "Kingsman" απέκτησε τίτλο και Julianne Moore - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το δεύτερο “Kingsman” απέκτησε τίτλο και Julianne Moore

Ειδήσεις | 28-3-2016 |

Μπορεί στην αρχή το Kingsman: The Secret Service να μη μας γέμισε το μάτι, αλλά αποδείχθηκε ένα από τα πιο αξιόλογα κατασκοπευτικά films, και αυτό γιατί δεν πήρε τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Taron Egerton, μας έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το sequel, πριν από λίγο καιρό, αλλά πλέον έχουμε επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τη συνέχεια της ταινίας, και τη δημιουργία ενός πιθανού franchise.

Το περιοδικό Empire, αποκαλύπτει ότι ο τίλος του επόμενου κεφαλαίου θα λέγεται “Kingsman: The Golden Circle”, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε σε τι αναφέρεται ο “χρυσός κύκλος” του τίτλου. Οι πιθανότητες θέλουν να αφορά μία οργάνωση εγκληματιών, την οποία κυβερνά ο κακός της ταινίας, ή καλύτερα η κακιά της ταινίας, που δεν θα είναι άλλη από την Julianna Moore.

Σε ό,τι αφορά την πλοκή, γνωρίζουμε κάτι βασικό. Ότι η υπηρεσία της πρώτης ταινίας, θα πρέπει να συνεργαστεί με την αντίστοιχη Αμερικάνικη, η οποία έχει σαν αρχηγό τη Halle Berry.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matthew Vaughn, δήλωσε στο περιοδικό την αρχική του ανησυχία για τη συμμετοχή του στο sequel:”Δεν ήξερα αν θέλω να το σκηνοθετήσω. Ανησυχούσα για τον ‘κακό’. Οι κατασκοπευτικές ταινίες είναι τόσο καλές όσο ο κακός τους. Έτσι ένα πρωί ξύπνησα με όλη την ιστορία στη θέση της, και με μία ολοκαίνουρια πλοκή για τον κακό.”

Και έχει και δίκιο. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της ταινίας ήταν ο κακός της, και σε αυτή την περίπτωση ήταν και πολύ πετυχημένος. Βέβαια αυτό συμβαίνει πάντα όταν μιλάμε για τον Samuel L. Jackson. Τώρα βέβαια ενθουσιαζόμαστε εξίσου με την προοπτική της Moore.

Διαβάστε περισσότερα για: