Το cast του Mr. Robot μεγαλώνει για τη νέα σεζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το cast του Mr. Robot μεγαλώνει για τη νέα σεζόν

TV | 9-3-2016 |

Αρκετά νέα ονόματα θα προστεθούν στο cast της δεύτερης σεζόν του αγαπημένου από φαν και κριτικούς Mr. Robot. Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ότι η Grace Gummer (Ricki and the Flash) θα υποδυθεί την Dominique ”Dom” DiPierro, μια νεαρή πράκτορα του FBI που ερευνά το hack που έγινε στο τέλος της πρώτης σεζόν. Χθες έγινε γνωστό ότι και ο Craig Robinson θα συμμετέχει στη νέα σεζόν μεταξύ άλλων.

Το Entertainment Weekly αναφέρει ότι ο Robinson θα παίξει τον ρόλο του Ray, έναν γείτονα που θα βοηθήσει τον Elliot στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ο γνωστός ηθοποιός βραβεύτηκε πρόσφατα από την επιτροπή του Sundance για την ερμηνεία του στο Morris from America.

Στη δεύτερη σεζόν του Mr. Robot θα δούμε επίσης τους Joey Bada$$ και Chris Conroy. Ο Bada$$, ένας hip hop καλλιτέχνης, θα κάνει guest εμφάνιση ως ο νέος κοντινός φίλος του Elliot από τη γειτονιά που θα συμβουλεύει τον πρωταγωνιστή και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το νόημα της ζωής. Αυτό θα είναι και το ντεμπούτο του Bada$$ στην υποκριτική. Όσο για τον Conroy, θα τον δούμε στο ρόλο ενός νεαρού μνηστήρα στη ζωή της Joanna.

Το καλύτερο όμως κομμάτι των νέων για το cast της σειράς ήταν ότι οι Michael Cristofer και Stephanie Corneliussen θα είναι πλέον regulars της σειράς και θα τους δούμε να έχουν περισσότερο χρόνο στην οθόνη στους ρόλους του CEO της E Corp, Phillip Price και της Joanna αντίστοιχα. Το τέλος της πρώτης σεζόν μας άφησε με την εντύπωση ότι η Joanna θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ταξίδι του Elliot και στη νέα σεζόν θα δούμε το χαρακτήρα της να επεκτείνεται.

Ο δημιουργός της σειράς Sam Esmail είχε αναφέρει και πρότινος ότι τα μυστηριώδη κίνητρα του Tyrell Wellick (Martin Wallstrom) και της συζύγου του Joanna θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στην επόμενη σεζόν και θα δούμε την Joanna να εξυψώνεται. Η Corneliussen είχε μια διακριτική αλλά ταυτόχρονα επιβλητική και γοητευτική παρουσία στη πρώτη σεζόν και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε περισσότερο στη δεύτερη.

Τέλος, ο Ben Rappaport και ο Tom Riis Farrell θα επιστρέψουν και εκείνοι στους ρόλους τους ως Ollie και Bill, στο πλευρό των βασικών χαρακτήρων της σειράς που τους υποδύονται οι Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday και Carly Chaikin. Η νέα σεζόν αναμένεται να προβληθεί το καλοκαίρι και άρχισε τα γυρίσματα χθες, όπως μας αποκάλυψε και ο Sam Esmail μέσω του twitter του:

Διαβάστε περισσότερα για: