Το "Blair Witch Project 3", είναι γεγονός - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Blair Witch Project 3”, είναι γεγονός

Ειδήσεις | 28-3-2016 |

Εδώ και περίπου έναν χρόνο το ενδεχόμενο ενός τρίτου “Blair Witch Project”, δεν στοιχειώνει μόνο τα δάση, αλλά και τα πηγαδάκια των horror fans. Πλέον όμως οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, και έτσι μέσα στο 2016 θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, και μάλιστα έχουμε και τίτλο.

Και ο τίτλος αυτού; “Blair Witch 3: The Elle Kedward Tale”.  Οι δημιουργοί του καταπληκτικού πρώτου, αλλά και του απίστευτα βαρετού δεύτερου Blair Witch, Daniel Myrick και Eduardo Sánchez, επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια στο franchise που τους έκανε διάσημους. 

Καμία ακόμα πληροφορία δεν υπάρχει σε ό,τι αφορά το cast, το σενάριο ή την πιθανή ημερομηνία εξόδου, και όσο και να μας ενθουσιάζει η ιδέα της επιστροφής μας στα δάση του Meryland, άλλο τόσο φοβόμαστε πως η επιτυχία του 1999 δεν πρόκειται να συμβεί.

Να σας θυμίσουμε ότι το 1999 όταν βγήκε στις αίθουσες το “The Blair Witch Project”, έγινε ένας πανικός, καθώς η ταινία επιμελώς είχε προμοταριστεί για αληθινή ιστορία, και μάλιστα ότι το υλικό που θα παρουσιαζόταν στους κινηματογράφους ήταν πραγματικό.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μία καλή συνέχεια…

Διαβάστε περισσότερα για: