Θα είναι ο Stallone στο "Guardians of the Galaxy 2"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Stallone στο “Guardians of the Galaxy 2”;

Ειδήσεις | 7-3-2016 |

Είναι ναι μεν long-shot αλλά τις τελευταίες μέρες φήμες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από την Marvel, θέλουν τον Sylvester Stallone να συμμετέχει στο sequel του Guardians Of The Galaxy.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της “The New York Daily News”, ο Stallone βρέθηκε στην Ατλάντα, περιοχή που έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του Guardians Of The Galaxy Vol. 2. Βέβαια θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί για πολλούς και διαφόρους λόγους, αλλά όταν μιλάμε για φήμες, σιγά μην βρισκόταν εκεί για διακοπές, καθώς μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνο του Chris Pratt, πρωταγωνιστή της ταινίας. Και επειδή το internet είναι πάντα internet, οι φανατικοί της ταινίας έκαναν τις κατάλληλες συνδέσεις.

Πέρα όμως από τους fans, και ενώ μπορεί η παρουσία του στην ταινία να μην έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, υπάρχει ακόμα ένας ρόλος που δεν έχει ακόμα ηθοποιό, και αυτός είναι ο ρόλος του πατέρα του Peter Quill (Pratt), χαρακτήρας, ο οποίος επίσης φημολογείται ότι θα ενσαρκωθεί από τον Kurt Russell. Πηγές αναφέρουν ότι η εμφάνιση του Sylvester θα περιοριστεί σε ένα cameo.

Θα δούμε λοιπόν τι θα γίνει…

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,