Θα είναι η Daisy Ridley η νέα Lara Croft; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι η Daisy Ridley η νέα Lara Croft;

Ειδήσεις | 11-3-2016 |

Αν και είναι ήδη το κεντρικό πρόσωπο της νέας τριλογίας του Star Wars, η καριέρα της Daisy Ridley μπορεί να γίνει σύντομα ακόμα μεγαλύτερη, καθώς η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται ψηλά στη λίστα για το ρόλο της Lara Croft από την Warner Bros. και την MGM στο επερχόμενο reboot του Tomb Raider που θα επικεντρωθεί στα πρώτα βήματα της θρυλικής ηρωίδας των βιντεοπαιχνιδιών.

Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη δήλωση ή κάποια συγκεκριμένη προσφορά που να βρίσκεται στο τραπέζι, γιατί είναι προφανές ότι η 23χρονη ηθοποιός έχει ένα βαρύ πρόγραμμα τα επόμενα χρόνια και ίσως να μην είναι εύκολο να χωρέσει και δεύτερο μεγάλο franchise στο πρόγραμμα της.

Πάντως η Ridley θα ήταν ιδανική για το ρόλο: έχει την κατάλληλη ηλικία και το σωστό look για τη νεαρή Lara, όπως επίσης και την τέλεια προφορά. Το reboot βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πάνω που έμοιαζε ότι δεν θα συμβεί ποτέ, ήρθαν τα νέα ότι βρέθηκε σεναριογράφος και σκηνοθέτης να διαψεύσουν την πιθανή ακύρωση του.

Η Warner Bros. συνεργάστηκε με την MGM νωρίτερα φέτος αφού η GK Films είχε πάρει τα δικαιώματα της ταινίας από την Square Enix το 2011. Οι λεπτομέρειες για την πλοκή κρατιούνται ένα καλά κρυμμένο μυστικό προς το παρόν, παρ’ όλα αυτά έχει αποκαλυφθεί ότι μάλλον η ταινία θα έχει να κάνει με το ξεκίνημα της νεαρής Lara, παρόμοια με τα πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια. Οι Evan Daugherty, Marti Noxon, Mark Fergus και Hawk Ostby έχουν δουλέψει πρότινος πάνω στο σενάριο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από το studio.