Θα είναι η Daisy Ridley η νέα Lara Croft; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι η Daisy Ridley η νέα Lara Croft;

Ειδήσεις | 22-3-2016 |

Οι φήμες υπάρχουν. Και όπως λέει και ο σοφός λαός, επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η Daisy Ridley επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την ηθοποιό να είναι σε συζητήσεις σχετικά με την αναβίωση της αρχαιολόγου Lara Croft, στη νέα τηλεοπτική μεταφορά του Tomb Raider. 

Μιλώντας στο Empire, η 23χρονη ηθοποιός του Star Wars: The Force Awakens δήλωσε πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με την συμμετοχή της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τελικά θα είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια.

Ωστόσο σχολίασε θετικά το γεγονός ότι οι φανατικοί της ηρωίδας, είναι ενθουσιασμένοι με την επιλογή της Ridley, συμπληρώνοντας πώς ακόμα είναι νωρίς, αφού δεν υπάρχει καν σενάριο.

Όπως γνωρίζουμε, το Tomb Raider ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών το 1996, από το Playstation, για να γίνει ταινία το 2001, με το sequel να έρχεται το 2003, με πρωταγωνίστρια, ποια άλλη;, την Angelina Jolie.

Με δεδομένο το reboot της σειράς των παιχνιδιών το 2013, το οποία παρουσίασε μία νέα εκδοχή της ηρωίδας, λογικό είναι οι συζητήσεις για κινηματογραφικό reboot να ξεκινήσουν. Και η επιλογή της Ridley φαντάζει ιδανική.

Το σίγουρο είναι πως η ηθοποιός θα είναι αρκετά απασχολημένη τα επόμενα χρόνια, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα του Star Wars: Episode VIII, και μετά από αυτό την περιμένει το 9ο επεισόδιο. Οπότε αναμονή αγαπημένοι μας cinefreaks.

Διαβάστε περισσότερα για: ,