Θα έχουμε επιστροφή του Liev Schreiber ως Sabretouth στο Wolverine 3; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα έχουμε επιστροφή του Liev Schreiber ως Sabretouth στο Wolverine 3;

Ειδήσεις | 2-3-2016 |

Πέρυσι ο Hugh Jackman ρώτησε τους φαν τι θα ήθελαν να δουν στο κύκνειο άσμα του στο σύμπαν των X-Men, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχε έντονη υποστήριξη στην επιστροφή του Sabretouth στην τρίτη solo ταινία του Wolverine.

Ο Liev Schreiber, που τον είδαμε πρόσφατα στην βραβευμένη με oscar ταινία Spotlight, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι θα ήθελε να ξαναπαίξει το ρόλο του Victor Creed από το X-Men Origins: Wolverine και τώρα είπε στο MTV News ότι συζήτησε με τον Jackman για αυτή τη πιθανότητα, επιβεβαιώνοντας και την πιθανή πλοκή της ταινίας που μάλλον θα είναι βασισμένη στη σειρά κόμικ Old Man Logan.

”Μιλήσαμε σχετικά με αυτό”, δήλωσε. ”Δεν ξέρω. Μου την ανέφερε. Την ιστορία του Old Man Logan, είναι ελκυστική. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω. Με το ‘Old’ να είναι η λέξη κλειδί για μένα.”

Το Wolverine 3 θα φέρει μαζί ξανά τον Jackman με τον σκηνοθέτη James Mangold, ενώ ο Patrick Stewart θα επιστρέψει στο ρόλο του Professor X. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου του 2017 και ελπίζουμε όντως τελικά να ακολουθήσει την πλοκή του Old Man Logan.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,