Τέλος ο Loki για τον Tom Hiddleston - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τέλος ο Loki για τον Tom Hiddleston

Ειδήσεις | 31-3-2016 |

Λίγο μετά τις δηλώσεις του για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο νέος James Bond, o Tom Hiddleston, που αυτό το καιρό πρωταγωνιστεί στην σειρά The Night Manager, δήλωσε χτες ότι πιθανότατα το Thor 3 να είναι η τελευταία του εμφάνιση σαν Loki, στον κόσμο της Marvel.

H τρίτη solo ταινία του Thor, με τίτλο Thor: Ragnarok, θα είναι cool όπως είπε ο ηθοποιός, “Θα είναι cool, καθώς το χω κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μ’ αρέσει να δουλεύω με τον Chris Hemsworth, αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία φορά που θα περάσω αυτή την πόρτα.”

Όταν ο Hiddleston ρωτήθηκε για το αν θα τον δούμε στο Avengers: Infinity War, απάντησε ότι δεν γνωρίζει αν το σενάριο θα τον περιλαμβάνει. Να θυμίσουμε ότι ο Loki έχει ήδη παίξει στα Thor, The Avengers και στο Thor: The Dark World. ενώ κανονικά θα βρισκόταν και στο Avengers: Age of Ultron με τις σκηνές του όμως τελικά να κόβονται.

Το “Ragnarok” έχει προγραμματίσει να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2017, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το καλοκαίρι. Στην ταινί θα δούμε και τον Mark Ruffalo σαν Hulk. Στην ταινία θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα και την Cate Blanchett κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον Hiddleston που θα παίξει στο πλάι της, σύμφωνα με δηλώσεις του στην ίδια συνέντευξη.