Τα πόστερ των δύο ομάδων του Captain America: Civil War έφτασαν αλλά κάποιος λείπει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα πόστερ των δύο ομάδων του Captain America: Civil War έφτασαν αλλά κάποιος λείπει

Ειδήσεις | 9-3-2016 |

Η Disney μετά τα πόστερ της Team Cap με τους Captain America, Winter Soldier, Scarlet Witch, Hawkeye, Falcon και Ant-Man δημοσίευσε χθες και τα αντίστοιχα της Team Iron Man στην οποία ανήκουν οι Black Widow, Vision, War Machine, Black Panther και φυσικά ο Iron Man.

Δείτε trailer και τα πάντα για το Civil War που έρχεται τον Μάη στις αίθουσες

Είναι προφανές ότι κάποιος λείπει από την ομάδα του Tony Stark που έχει πέντε μέλη αντίθετα με εκείνη του Cap που έχει έξι και με τις φήμες ότι ένα νέο trailer θα έρθει αυτή τη βδομάδα, δεν είναι καθόλου απίθανο να είμαστε κοντά στην αποκάλυψη του Spider-Man τις προσεχείς ημέρες. Η Marvel είναι πολύ μυστικοπαθής με τον άνθρωπο αράχνη, τόσο στη προώθηση της ταινίας μέχρι τώρα όσο και στα εξωτερικά γυρίσματα, στα οποία κανείς δημοσιογράφος δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τον Tom Holland που υποτίθεται ότι θα τον υποδυθεί ώστε να του αποσπάσει κάποια δήλωση.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μάθουμε κάποιο νέο για την εμφάνιση του ίσως πιο εμβληματικού ήρωα των κόμικ της Marvel στη νέα ταινία της. Μέχρι τότε δείτε τα προηγούμενα trailer εδώ και όλα τα πόστερ των ηρώων του εμφυλίου παρακάτω: