Στα σκαριά το sequel του Assassin's Creed - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στα σκαριά το sequel του Assassin’s Creed

Ειδήσεις | 8-3-2016 |

Ο Michael Fassbender θα φορέσει και δεύτερη φορά την κουκούλα του Assassin Callum Lynch. Το παράδοξο είναι πως η αποκάλυψη έγινε πριν καν την φορέσει για πρώτη.

Συνέβη στο Suicide Squad μερικές μέρες πριν, συμβαίνει και στο Assassin’s Creed τώρα. Σύμφωνα με το The Tracking Board, που ακολουθεί πιστά τα νέα του Hollywood, η New Regency έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω στο sequel της πρώτης ταινίας. Το ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε δέκα μήνες από τώρα μάλλον μικρή σημασία έχει.

Ο Michael Fassbender πάντως είναι φαίνεται πως είναι σύμφωνος με μία πιθανή τριλογία. Η πλοκή της 2ης ταινίας θα εκτυλίσσεται και πάλι σε δύο χρόνους. Ο Callum Lynch ανακαλύπτει ότι ο πρόγονος του Aguilar, υπήρξε δεινός δολοφόνος κατά την διάρκεια του 15 αιώνα στην Ισπανία. Διεισδύει λοιπόν στις μνήμες του προγενέστερου του με σκοπό να κερδίσει γνώσεις και ικανότητες του σπουδαίου Assassin, ώστε να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τους ιππότες που τον απειλούν και στη σύγχρονη εποχή.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πως έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με το πρότζεκτ που θα συμμετέχει και στην παραγωγή του sequel. Ίδωμεν..

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,