Πρώτο κλιπ από το sequel των "Teenage Mutant Ninja Turtles" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο κλιπ από το sequel των “Teenage Mutant Ninja Turtles”

Ειδήσεις | 14-3-2016 |

Ας παραδεχτούμε κάτι όλοι μαζί. Σαν παιδιά τα “Χελωνονιτζάκια” μας άρεσαν. Όταν πριν από δύο χρόνια είδαμε στο σινεμά την μεταφορά τους, περιμέναμε πολλά, μας πρόσφεραν λίγα, αλλά τα εισιτήρια μίλησαν, και έτσι θα έχουμε και δεύτερη ταινία στο franchise.

Στο sequel λοιπόν των “Teenage Mutant Ninja Turtles“, έχουμε αρχικά αλλαγή σκηνοθέτη. Ο Jonathan Liebsman, φεύγει, ο Dave Green (Earth to Echo) έρχεται, και ο υπότιτλος της ταινίας, “Out of the Shadows“.

Οι ήρωες θα έρθουν σε σύγκρουση με τον Δρ. Baxter Stockman και την Foot Clan, οι οποίοι προετοιμάζουν την επιστροφή του Shredder, αλλά και την δημιουργία δικών τους μεταλλαγμένων, για να επιτεθούν στη Νέα Υόρκη. Οι χελώνες θα πρέπει να συνεργαστούν εκ νέου με την April, αλλά και με τον κακό Casey Jones.

Η Megan Fox, επιστρέφει σαν April. Σαν Jones θα δούμε τον Stephen Amell, με τον Johnny Knoxville να δανείζει τη φωνή του στον Leonardo. O Tony Shalhoub είναι η φωνή του voices Splinter, με τους Alan Ritchson (Raphael), Noel Fisher (Michaelangelo), και Jeremy Howard (Donatello), να ενσαρκώνουν τος ήρωες όχι μόνο με τις φωνές τους, αλλά και με motion capture.

Στο υπόλοιπο cast, Tyler Perry (Dr. Baxter Stockman), William Fichtner (Eric Sacks), Brian Tee (The Shredder), και Will Arnett (Vern Fenwick).

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο. Δες εδώ το πρώτο κλιπ:

Διαβάστε περισσότερα για: