Πώς σας φαίνεται ο Tom Hiddleston για επόμενος 007; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πώς σας φαίνεται ο Tom Hiddleston για επόμενος 007;

Ειδήσεις | 7-3-2016 |

Ο Tom Hiddleston κατάφερε να πυροδοτήσει φήμες που τον θέλουν να διαδέχεται τον Daniel Craig σαν James Bond, με δύο απλές προτάσεις. Ότι είναι μεγάλος fan των ταινιών του Bond από τη μία, και ότι αν του προσφερόταν ο ρόλος δεν θα τον αντιμετώπισε ελαφρά.

Ο Hiddleston, δήλωσε ότι το να παίξει τον Bond θα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία αν του προταθεί ποτέ. Και επειδή όπως πολύ καλά ξέρετε, υπάρχουν και στοιχήματα. Βεβαίως. Σύμφωνα λοιπόν με online υπηρεσίες στοιχημάτων, οι πιθανότητες του αυτή τη στιγμή είναι 10/1.

Τα ονόματα των Tom Hardy και Idris Elba αυτή τη στιγμή φημολογούνται ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν είναι τα μόνα ονόματα. Επίσης ακούγονται εκείνα των Damian Lewis (του τηλεοπτικού Homeland), Αidan Turner, και του Henry Cavill.

Μιλώντας στους Sunday Times, ο Hiddleston δήλωσε: “Το περιοδικό Time δημιούργησε μία ψηφοφορία και υπάρχουν 100 ηθοποιοί μέσα σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένης και της Angelina Jolie. Αλλά ναι, είναι ωραίο να σε συμπεριλαμβάνουν στους 100. Είμαι μεγάλος fan των ταινιών. Πήγαμε να δούμε όλοι το Spectre όταν γυρίζαμε το Skull Island στη Χαβάη. Απλά αγαπώ τα θέματα, και τη μυθολογία γύρω από αυτό. Αν ποτέ μου το προτείνουν θα είναι μία εξωπραγματική ευκαιρία.”

Είναι σίγουρο ότι ο Craig, ο οποίος είναι ο Bond την τελευταία 10ετία, δεν θα συνεχίσει, και ειδικά μετά την δήλωσή του ότι προτιμά να σπάσει και τα δυο του χέρια, παρά να κάνει ακόμα μία ταινία του Bond.

Εσείς τι λέτε; Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston, Damian Lewis ή Henry Cavill; Εσείς ποιον θέλετε;

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,