Ποια θα είναι η νέα σειρά του Netflix με ήρωες της Marvel; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποια θα είναι η νέα σειρά του Netflix με ήρωες της Marvel;

Ειδήσεις | 29-3-2016 |

Το δημοφιλές κανάλι Netflix έχει δείξει εδώ και καιρό την προτίμηση του σε παραγωγές που αφορούν χαρακτήρες της Marvel.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει άλλωστε, την τηλεοπτική «Jessica Jones» που απολαύσαμε πέρυσι και που θα δούμε και την συνέχεια του μες το 2016. Μάλιστα από την επιτυχία της «Jones», είναι στα σκαριά και το «Luke Cage».

Το «Daredevil» έχει ξεκινήσει ήδη δέχεται πολύ καλές κριτικές. Ενώ θα δούμε και την τηλεοπτική μεταφορά του «Iron Fist» και του «Black Knight».

Τώρα όσον αφορά γυναικείους χαρακτήρες πάλι, μετά την «Agent Carter» που πηγαίνει μεν καλά αλλά δεν συγκεντρώνει πολύ δημοτικότητα, θα μπορούσαν για να παράδειγμα θα φέρνουν στο προσκήνιο την «Elektra» με δική της σειρά.

Πέρα από την εμφάνιση της στο «Daredevil» θα μπορούσε άραγε το «Netflix» να το σκεφτεί ώστε να φτιάξει δική του ιστορία για την Elektra;

Σίγουρα θα ήταν μια ενδιαφέρουσα κίνηση αν σκεφτεί κανείς πως η ιστορία θα είχε αρκετό martial art στυλ, διεκδικήσεις, έντονο παρελθόν, crossovers και τι άλλο.. αρκετούς ανθρώπους να σώσει!

Επίσης, στις τοπ αναφορές δεν θα μπορούσε να λείπει ο «Punisher». Ο αγαπημένος ήρωας του σύμπαντος της Marvel, που υπόσχεται σίγουρα πολύ πολύ δράση..!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,