Ο Venom, ετοιμάζεται για το δικό του spin-off, δυστυχώς από την Sony - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Venom, ετοιμάζεται για το δικό του spin-off, δυστυχώς από την Sony

Ειδήσεις | 7-3-2016 |

Πριν την συμφωνία ανάμεσα σε Sony Pictures και Marvel Studios, σχετικά με την ένταξη του Spider-Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η Sony πάντα είχε βλέψεις για μία spinoff ταινία σχετικά με τον αγαπημένο Venom. Το “Hollywood Reporter” μεταδίδει ότι αυτά τα σχέδια είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Dante Harper (Sleepless Night, Edge of Tomorrow) θα υπογράφει το σενάριο, σε παραγωγή των Avi Arad και Matt Tolmach. Ωστόσο, δεν θα συνδέεται με το επερχόμενο reboot του Spider-Man,  με πρωταγωνιστή σαν άνθρωπο αράχνη τον Tom Holland (ο οποίος θα εμφανιστεί τελικά και στο Captain America: Civil War), και όχι μόνο αυτό. Η Sony προορίζει την ταινία για franchise αν όλα πάνε καλά.

Ο Venom εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Spider-Man 3, τον οποίο έπαιζε ο Topher Grace, ενώ οι σκηνοθέτες Gary Ross (The Hunger Games) και Josh Trank (Fantastic Four) να είναι εμπλεκόμενοι στην σκηνοθεσία όταν η ταινία προετοιμαζόταν στο παρελθόν.

Με δεδομένη όμως την “επιτυχία”, ο Θεός να την κάνει, της Sony με ήρωες της Marvel, μήπως, λέω μήπως, να αφήσει τα πράγματα στην Marvel;

Ότι θα το δούμε το Venom, θα το δούμε. Αλλά θα δούμε…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,