Ο Tom Hiddleston μιλά για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο νέος Bond - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tom Hiddleston μιλά για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο νέος Bond

Ειδήσεις | 30-3-2016 |

Με όλους να υποθέτουν ότι μάλλον το Spectre ήταν η τελευταία ταινία του μπουχτισμένου Daniel Craig στο ρόλο του James Bond, η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο νέος πράκτορας 007 έχει ανάψει για τα καλά τους τελευταίους μήνες. Ένα όνομα που αναφέρεται συχνά είναι αυτό του Tom Hiddleston, ο οποίος μιλώντας στην podcast εκπομπή Happy Sad Confused ξεκαθαρίζει ότι τίποτα επίσημο δεν έχει συζητηθεί για ότι αναφορά εκείνον να λαμβάνει τον θρυλικό αυτό ρόλο:

”Ειλικρινά είναι όλα απλές εικασίες. Όταν θα αναφερθεί σε μια κουβέντα, ως φαν των ταινιών από όταν ήμουν παιδί, συνήθως απαντώ, ‘Σοβαρά, θα πρέπει να αστειεύεστε’ ”. Ωστόσο δεν μένει ανεπηρέαστος από τις φήμες αλλά πιστεύει ότι είναι λόγω μιας πρόσφατης ερμηνείας του που πολλοί πιστεύουν ότι θα του ταίριαζε πολύ να φορέσει το σμόκιν και να παραγγείλει ένα martini.

Όλα αυτά προέρχονται από το The Night Manager (σειρά του AMC)… εκεί παίζω έναν κατάσκοπο, έναν πρώην Βρετανό στρατιώτη που στρατολογείται από την MI6 για να γίνει πράκτορας. Υπάρχει μια αίσθηση αποπλάνησης και αίγλης σε αυτόν το κόσμο, και γι’αυτό ο κόσμος έχει κάνει την σύνδεση, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η συζήτηση γύρω από το ποιος θα είναι ο νέος Bond έχει γίνει πλέον εθνική ενασχόληση.”

Εν τω μεταξύ η MGM πρόσφατα ερωτήθηκε αν οι ταινίες 007 θα ακολουθήσουν τον προγραμματισμό των άλλων μεγάλων franchise όπως εκείνα της Marvel, DC και του Star Wars που οι φιλόδοξες παραγωγές τους φέρνουν μια νέα ταινία κάθε δύο χρόνια ή και λιγότερο. Ένα ανώτερο στέλεχος της απάντησε ότι τα Bond είναι  η πιο πολύτιμη περιουσία που έχουν, και ότι δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν τον κύκλο κυκλοφορίας τους που είναι κάθε τρία με τέσσερα χρόνια. Και γιατί άλλωστε, αφού ο συγκεκριμένος σχεδιασμός είναι πολύ επιτυχημένος όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα για: ,