Ο σταρ του "X-Men", Lucas Till, είναι ο νέος "MacGyver" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σταρ του “X-Men”, Lucas Till, είναι ο νέος “MacGyver”

Ειδήσεις | 23-3-2016 |

Μετά από ένα μακροσκελές και εκτεταμένο casting, το CBS επιτέλους βρήκε το νέο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον θρυλικό MacGyver στον νέο τηλεοπτικό πιλότο του δικτύου και δεν είναι άλλος από τον Lucas Till, τον μεταλλαγμένο δηλαδή Havok του “X-Men: Apocalypse”. Στον ρόλο του πολυμήχανου πράκτορα έγινε αρχικά γνωστός ο Richard Dean Anderson με συμπρωταγωνιστή τον Dana Elcar στην πρωτότυπη αμερικανική σειρά που προβαλλόταν με μεγάλη επιτυχία το χρονικό διάστημα 1985-1992. Στο πλευρό του Lucas Till αυτή τη φορά θα βρεθεί ο Joshua Boone ο οποίος ενσωματώθηκε στον πιλότο της σειράς ως μόνιμος, στον ρόλο του Gunner, του καλύτερου φίλου του MacGyver από το γυμνάσιο. Στο cast του πιλότου περιλαμβάνεται επίσης ο George Eads, αστέρας της σειράς “CSI: Crime Scene Investigation”.

Η σειρά ακολουθεί για μια ακόμα φορά τον εικοσάχρονο MacGyver κατά την προσχώρηση του σε μια μυστική οργάνωση και την κινητοποίηση της χαρακτηριστικής ευστροφίας, φαντασίας και επιστημονικής κατάρτισής του  για να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται με εναλλακτικούς τρόπους πέραν της χρήσης όπλων εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο επικείμενες καταστροφές.

Το σενάριο της πρωτότυπης σειράς υπέγραφε ο R. Scott Gemmill(NCIS: L.A.)ενώ τώρα τα ηνία της συγγραφής αλλάζουν χέρια με το CBS να εξετάζει τις περιπτώσεις των Paul Downs Colaizzo σεναριογράφου του περσινού πιλότου του CBS, LFE,και Code Black). Στο παλιό του πόστο, ως διευθυντής παραγωγής, αναμένεται να επιστρέψει ο Henry Winkler σε συνεργασία πλέον με τον Michael Clear, επικεφαλή παραγωγής στο “Atomic Monster” του James Wan. Στη καρέκλα του σκηνοθέτη αναμένεται να κάτσει για τον πιλότο ο David Von Ancken ενώ ο ίδιος θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον δημιουργό της πρωτότυπης σειράς, Lee Zlotoff.