Ο Stan Lee μας αποκαλύπτει το αγαπημένο του cameo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Stan Lee μας αποκαλύπτει το αγαπημένο του cameo

Ειδήσεις | 23-3-2016 |

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στην Comic Con του Silicon Valley το περασμένο σαββατοκύριακο, ο θρύλος των κόμικ Stan Lee συζήτησε τα καθιερωμένα πλέον cameo του στις ταινίες Marvel διαλέγοντας ως αγαπημένο του μεταξύ αυτών εκείνο που έκανε για το περσινό  Avengers: Age of Ultron.

”Λάτρεψα εκείνο που έκανα, για τους Avengers νομίζω, που ήθελα να πιω το ποτό που έπινε ο Thor. Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ δυνατό για μένα αλλά τελικά το πίνω, και στην επόμενη σκηνή με κουβαλάνε προς την έξοδο.”

Ο Stan αστειεύτηκε επίσης για τη λιγότερο αγαπημένη του εμφάνιση, που είναι όπως δήλωσε εκείνη που έκανε για το Spider-Man. Το μόνο που έκανε εκεί ήταν να κοιτάξει προς τα πάνω και να αναφωνήσει ‘Ωχ’, κάτι που δεν του άρεσε ιδιαίτερα καθώς δεν είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει αρκετά τις υποκριτικές του ικανότητες! Αργότερα είχε μια μεγάλη κουβέντα με τον σκηνοθέτη, ο οποίος τελικά του ζήτησε συγγνώμη. Συνέχισε αναφέροντας ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο cameo που να μην του αρέσει, γιατί μόνο που βρίσκεται εκεί είναι πολύ διασκεδαστικό για εκείνον.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επόμενη φορά που θα δούμε τον Stan Lee στη μεγάλη οθόνη θα είναι στο Captain America: Civil War που έρχεται στους κινηματογράφους σε κάτι λίγο παραπάνω από έναν μήνα.