Ο Robert Redford, ο Jason Segel και η Rooney Mara συμπρωταγωνιστούν στο sci-fi “The Discovery”. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Robert Redford, ο Jason Segel και η Rooney Mara συμπρωταγωνιστούν στο sci-fi “The Discovery”.

Ειδήσεις | 12-3-2016 |

Ο «για πάντα νέος» Robert Redford και ο «κάνω στροφή στην καριέρα μου» Jason Segel ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τη Rooney Mara και συμπρωταγωνιστούν στη νέα sci-fi ταινία του Charlie McDowell (The One I Love).

Ο Jason Segel θα αντικαταστήσει τον Nichols Hoult, ο οποίος έφυγε από το project λόγω προβλημάτων στο  προγραμματισμό καθώς αυτή την εποχή αναμένεται να παίξει στην νέα ταινία του Xavier Dolan “The Death and Life of John F. Donovan”.

Το “The Discovery” τοποθετείται 2 χρόνια μετά την επιστημονική απόδειξη ότι η μετά θάνατον ζωή υπάρχει. Ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πατήσουν ένα κουμπί επανέναρξης στη ζωή τους. Ο Segel θα παίξει τον γιο του Robert Redford, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για την αποκάλυψη. Η Rooney Mara, η οποία έχει ένα τραγικό παρελθόν, θα είναι το αντικείμενο του ερωτικού ενδιαφέροντος του Segel.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα στο Rhode Island.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,