Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί στο "Vengeance: A Love Story" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί στο “Vengeance: A Love Story”

Ειδήσεις | 9-3-2016 |

Το “Vengeance: A Love Story”, η ταινία που βασίζεται στο βιβλίο της Joyce Carol Oates με τον οξύμωρο τίτλο “Rape: A Love Story”, βρήκε πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη στο πρόσωπο του 52χρονου πλέον αμερικανού ηθοποιού, Nicolas Cage.

Ο Cage πρόκειται να υποδυθεί τον ντετέκτιβ, John Dromoor, ο οποίος καλείται να βοηθήσει την Teena, μια γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού από μια συμμορία το σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, ύστερα από παραίνεση της κόρης της τελευταίας λόγω βάσιμων αμφιβολιών που διατηρεί οτι οι βιαστές της μητέρας της θα γλυτώσουν την τιμωρία που τους αναλογεί μετά τις αμφισβητήσεις των δικηγόρων τους απέναντι στην αξιοπιστία της Teena αναφορικά με το κατα πόσον ήταν νηφάλια καθώς και με πρότερες σεξουαλικές ακολασίες της.

Ο ίδιος ο Cage δήλωσε πως η διπλή συμμετοχή του στο συγκεκριμένο έργο τον τιμά και τον ενθουσιάζει εφόσον θα του δοθεί η δυνατότητα να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη μια “γλυκόπικρη” ιστορία αναφορικά με τον βιασμό, ένα τραυματικό γεγονός που έχουν βιώσει πολλές γυναίκες, υποφέροντας βουβά. Ακόμα ο Cage, του οποίου η τελευταία σκηνοθετική προσπάθεια χρονολογείται στο μακρινό 2002 και το δράμα “Sonny” με πρωταγωνιστή τον James Franco, ανέφερε πως η σκηνοθεσία ως μέσο κινηματογραφικής αφήγησης μιας ιστορίας ήταν πάντα το πάθος του.

Το σενάριο του “Vengeance: A Love Story” ανήκει στον John Mankiewicz, η παραγωγή στον CEO της Patriot Pictures και Union Patriot Capital Management, Michael Mendelsohn, ενώ ο Harold Becker, προηγούμενος υποψήφιος σκηνοθέτης της ταινίας, σε συνεργασία με τον Mike Nilon θα αναλάβουν την οργάνωση της παραγωγής. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου στην Ατλάντα.

Ο Cage έχει συνεργαστεί ξανά με τον Mendelsohn σε ταινίες όπως η αληθινή ιστορία του πληρώματος του “USS Indianapolis”, που αναμένεται στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαΐου 2016, καθώς και η πρόσφατη ταινία δράσης του 2014 “Rage”. Τον ηθοποιό πρόκειται επίσης να απολαύσουμε στα “Trust”, “Snowden”, “Dog Eat Dog” και “Army of One”.