Ο Lobo της DC αποκτά την δικιά του ταινία με τον σεναριογράφο της Wonder Woman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Lobo της DC αποκτά την δικιά του ταινία με τον σεναριογράφο της Wonder Woman

Ειδήσεις | 18-3-2016 |

Ένας ήρωας που η Warner Bros. και η DC προσπαθούν να φέρουν στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια είναι ο Lobo, ένας διαγαλαξιακός κυνηγός επικηρυγμένων με μια έντονη κλίση στη βία και στο να καπνίζει πούρα. Απ’ ότι φαίνεται η ταινία επιτέλους θα γίνει καθώς η Warner Bros. προσέλαβε τον σεναριογράφο Jason Fuchs που έγραψε το σενάριο της Wonder Woman για να συγγράψει και το αντίστοιχο της νέας ταινίας της DC.

To Lobo ήταν τελευταία φορά σε φάση ανάπτυξης το 2012, όταν η WB προσέλαβε τον σκηνοθέτη του San Andreas Brad Peyton για να ξαναγράψει από την αρχή ένα αρχικό σενάριο και αργότερα να σκηνοθετήσει και την ταινία. Το project αυτό τελικά έμεινε στο συρτάρι ώστε η WB να εστιάσει στη θεμελίωση του εκτεταμένου σύμπαντος της DC με το Batman v Superman: Dawn of Justice και τους άλλους, πιο γνωστούς ήρωες.

Ο Fuchs φαίνεται πως θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή με τις δικές του προσωπικές ιδέες για τον Lobo. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά δεδομένου του ότι η WB έχει ανακοινώσει κατά προσέγγιση ημερομηνίες για τις περισσότερες ταινίες υπερηρώων της, ίσως δεν είναι μακριά μια ακόμα ανακοίνωση, καθώς φαίνεται πως κινείται και αυτή στα βήματα της Marvel από άποψη προγραμματισμού. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η WB δίνει ανανεωμένη ενέργεια στο Lobo αν λάβει κανείς υπόψιν την τεράστια επιτυχία του Deadpool, που όπως φαίνεται είναι ο λόγος που θέλουν να κάνουν και αυτοί τη δικιά τους ακατάλληλη ταινία με κεντρικό ήρωα έναν κυνηγό επικηρυγμένων.