Ο George Clooney αποκαλεί τον Donald Trump 'Ξενοφοβικό Φασίστα' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο George Clooney αποκαλεί τον Donald Trump ‘Ξενοφοβικό Φασίστα’

Ειδήσεις | 4-3-2016 |

Ο George Clooney ήρθε να προστεθεί στη λίστα των celebrities που είναι ενάντια στον υποψήφιο πρόεδρο των ρεπουμπλικανών Donald Trump.

Στη συνέντευξη του για το Guardian, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι θεωρεί τον Trump έναν οπορτουνιστή και συνέχισε αποκαλώντας τον φασίστα και ξενοφοβικό. Πρόσθεσε επίσης ότι δυστυχώς τις περισσότερες φορές κατά την περίοδο των εκλογών δεν ακούγεται αυτός με τις καλύτερες ιδέες αλλά αυτός που φωνάζει πιο δυνατά.

”Η αλήθεια είναι ότι την εποχή των εκλογών τα πράγματα ξεφεύγουν και οι δυνατότερες φωνές είναι οι πιο ακραίες. Και έτσι ακούς μια τελείως χαζή ιδέα, όπως το ότι θα απαγορεύσουμε τους μουσουλμάνος στη χώρα. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει.”

Ο Clooney μίλησε και για τους υποψήφιους των Δημοκρατικών. Είπε ότι είναι υποστηρικτής της Hillary Clinton και ότι έχει σκοπό να οργανώσει έναν έρανο για εκείνη. Ένας παρόμοιος έρανος που είχε κάνει για τον Obama το 2012 απέφερε περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια. Αναφέρθηκε επίσης στον θαυμασμό του για τον Bernie Sanders.

”Πραγματικά αγαπώ τον Bernie Sanders και χαίρομαι που βρίσκεται στο debate. Σπρώχνει τη συζήτηση σε αντικείμενα που δεν συζητιούνται ποτέ στην Αμερικάνικη πολιτική, όπως την ανισότητα μεταξύ των πλουσίων και φτωχών που γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα”.