Ο Bryan Cranston ξαναμπλέκει με ναρκωτικά, αλλά από την ανάποδη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Bryan Cranston ξαναμπλέκει με ναρκωτικά, αλλά από την ανάποδη

Ειδήσεις | 29-3-2016 |

Όταν μιλάς για ναρκωτικά στην οθόνη, λογικά σκέφτεσαι δύο πράγματα: Breaking Bad και Bryan Cranston. Ο ηθοποιός από ό,τι φαίνεται επιστρέφει στο θέμα του.

Η υποκριτική εμπειρία του πάνω στο θέμα, τον θέλει πρωταγωνιστή, από την πλευρά όμως των “καλών” στο νέο “The Infiltrator”, παρέα με τον John Leguizamo.

Σε διασκευή από την Ellen Brown Furman σχετικά με τη βιογραφία του τελωνειακού πράκτορα Robert Mazur, η ταινία μιλά για την ιστορία του, επίσης γνωστός και ως Robert Musella, ο οποίος έπαιξε βασικό ρόλο στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος των διακινητών ναρκωτικών. Φαινόταν να βοηθά την διακίνηση ναρκωτικών, έγινε έμπιστος των μεγαλύτερων καρτέλ, μέχρι να ανακαλύψει πόσο βαθιά μέσα στην κοινωνία πήγαινε η όλη διαδικασία, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Το cast συμπληρώνουν οι Diane Kruger, Benjamin Bratt, Amy Ryan και Said Taghmaoui, η σκηνοθεσία ανήκει στον Brad Furman, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Cranston στο The Lincoln Lawyer. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Ιουλίου, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα μέρη μας.

Διαβάστε περισσότερα για: