Νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας για Τα Κακά Παιδιά και τον Σκοτεινό Πύργο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας για Τα Κακά Παιδιά και τον Σκοτεινό Πύργο

Ειδήσεις | 9-3-2016 |

Δύο από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2017, μετατοπίστηκαν στις επόμενες σελίδες του ημερολογίου.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε Τα Κακά Παιδιά και πάλι στην μεγάλη οθόνη. Η ταινία που αρχικά είχε δρομολογηθεί για τις 17 του Φλεβάρη το έτος 2017, τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις μεσούντος του θέρους, στις 2 Ιουνίου του ίδιου χρόνου. Το κενό που άφησε η Columbia μέσα στον Φεβρουάριο, γέμισε η Sony με τoν Σκοτεινό Πύργο που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να προβληθεί έναν μήνα νωρίτερα(κανονικό ντόμινο δηλαδή). Η, βασισμένη στη νουβέλα του Stephen King, ταινία αρχίζει γυρίσματα σε 7 εβδομάδες στην Νότια Αφρική με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey και Idris Elba.

Τούτος ο τυφώνας των ανακατατάξεων ωστόσο δεν πέρασε χωρίς ανατροπές. Για του λόγου το αληθές γέννησε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Η Sony θα βρεθεί αντιμέτωπη τις ίδιες ημερομηνίες με την συμμαχία των Universal&Legendary αλλά και με την 20th Century Fox. The Dark Tower, The Great Wall και The Maze Runner: The Death Cure θα τρέξουν σε έναν box office μαραθώνιο πάνω στο πράσινο χαλί του δολαρίου.

Τέλος και αναφορικά με το Bad Boys 3, αξίζει να σημειωθεί ότι θα δούμε τους Will Smith – Martin Lawrence και πάλι μαζί 13 χρονιά μετά το τελευταία τους φιλμ το 2003.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,