Μαζεύουν υπογραφές για να απομακρυνθεί ο Snyder από το Justice League - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μαζεύουν υπογραφές για να απομακρυνθεί ο Snyder από το Justice League

Ειδήσεις | 30-3-2016 |

Ανεξάρτητα με το πως νιώθετε για τη δουλειά του στο Batman v Superman: Dawn of Justice είναι λίγο αργά για να αλλάξει κάτι καθώς ο σκηνοθέτης Zack Snyder θα είναι επικεφαλής και του Justice League Part 1 που ξεκινάει την παραγωγή τον επόμενο μήνα.

Το στυλ, ο τόνος και η προσέγγιση του Snyder ήταν αναμφίβολα το μεγαλύτερο αντικείμενο διαμάχης στις κριτικές για το Dawn of Justice. Ο σκηνοθέτης έγινε στόχος των κατηγοριών για τον αργό ρυθμό της ταινίας και για την μπερδεμένη αφήγηση, η οποία χαρακτηρίστηκε ‘ασυνάρτητη’ και ‘ακατάστατη’ σε αρκετές κριτικές μετά την κυκλοφορία της.

Έτσι λοιπόν, μερικοί φαν αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ήδη υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις συλλογής υπογραφών για να απομακρυνθεί ο Snyder όχι μόνο από το Justice League, αλλά και από οτιδήποτε έχει να κάνει με το σύμπαν της DC. Η πρώτη είναι από τον Bryan Cruz και μετρά πάνω από 4,300 υποστηρικτές και η δεύτερη από τον Taufique Radhakrishnan που έχει κάτι παραπάνω από 500 προς το παρόν.

Τέτοιες ενέργειες δυστυχώς ή ευτυχώς συνήθως δεν λειτουργούν. Μια αντίστοιχη συλλογή υπογραφών που ζητούσε την απομάκρυνση του Colin Trevorrow από το Star Wars Episode IX είχε συγκεντρώσει 25,482 υποστηρικτές αλλά δεν είχε καμία επίπτωση στα σχέδια της Disney. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν πλάνα για καθυστέρηση του Justice League Part 1 αλλά ούτε και κάποια δήλωση σχετικά με μια πιθανή αλλαγή κατεύθυνσης του σχεδιασμού προς τέρψη των σκληροπυρηνικών φαν.

Το Batman v Superman: Dawn of Justice παίζεται αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους και μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας στο link που βρίσκεται παρακάτω. Το Justice League Part 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβρη του 2017.

Δείτε επίσης:

Batman V Superman: Dawn of Justice – Ένα τσαπατσούλικο υπερθέαμα – Στις αίθουσες

4o καλύτερο “άνοιγμα” στην ιστορία για το “Batman v Superman: Dawn of Justice”