Κινηματογραφικό διάλειμμα ανακοίνωσε η Gwyneth Paltrow - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κινηματογραφικό διάλειμμα ανακοίνωσε η Gwyneth Paltrow

Ειδήσεις | 9-3-2016 |

Την πλήρη αφοσίωση της στη νέα της επιχείρηση στρέφει, μέχρι νεοτέρας, η ιδιόρρυθμη ηθοποιός.

Έπειτα από την μάλλον ατυχή της εμφάνιση στο Mortdecai την χρονιά που μας πέρασε, η Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε την προσωρινή της αποχή από την κινηματογραφική βιομηχανία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Αμερικανίδα σταρ έχει πλέον την δική της εταιρία παραγωγής προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας. Η ιδρυτής της Goop λοιπόν, μίλησε στον Matt Lauer και την εκπομπή Today: ” Έχω εστιάσει πλήρως την προσοχή μου στην εταιρία. Άνθρωποι επένδυσαν σε αυτό και μόλις πήρα τα χρήματα τους στα χέρια μου συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αφοσιωθώ 24/7 στη Goop“.
Αφού καθησύχασε τους απανταχού σινεφίλ υπογραμμίζοντας πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωρινή αποχή, αναφέρθηκε στις κριτικές που τις ασκούνται για τις υψηλές τιμές των αγαθών της: “Είμαι πάντα ανοιχτή στην κριτική γιατί μαθαίνω από αυτήν. Ωστόσο θεωρώ καλύτερο για όλους εκείνους που θα κριτικάρουν, να πάρουν πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες“.
Οι δηλώσεις της κ. Paltrow για κινηματογραφική αποχή έρχονται μερικούς μήνες πριν την προβολή της τελευταίας ταινίας στην οποία θα την δούμε. Ο Captain America φέρνει Εμφύλιο Πόλεμο στις σκοτεινές αίθουσες της χώρας μας στις 5 του Μάη.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,