Κερδίστε προσκλήσεις για τις προβολές του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κερδίστε προσκλήσεις για τις προβολές του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 9-3-2016 |

Θέλετε να παρακολουθήσετε το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης; Οι διοργανωτές προσφέρουν στους αναγνώστες του Cinefreaks.gr δέκα (10) δωρεάν προσκλήσεις για τις προβολές του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Μαρτίου 2016!

Δείτε το πρόγραμμα του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Πως μπορείτε να τις διεκδικήσετε;

Στέλνετε email στο thecinefreak@gmail.com με θέμα #TDF18 όπου αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας και για ποια ταινία ή πρόγραμμα θα αξιοποιούσατε την πρόσκληση αν την κερδίζατε.  Η προθεσμία για την συμμετοχή στον διαγωνισμό λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 10 Μαρτίου!

Με την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποδέχεστε το ότι το όνομα σας (μικρό και πρώτο γράμμα επιθέτου) θα δημοσιευθεί σε αυτή την σελίδα για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας, όπως επίσης και ότι τα στοιχεία σας θα αποσταλούν στους διοργανωτές του φεστιβάλ για να έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την πρόσκληση σας εάν κερδίσετε.

UPDATE: 11/3/2016 – Νικητές και περισσότερες προσκλήσεις από την Fischer

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

ΔΗΜΗΤΡΑ Μ.
ΙΩΑΝΝΗΣ Π.
ΑΡΙΣΤΕΑ Π.
ΒΑΡΒΑΡΑ Γ.
ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.
ΓΙΑΝΝΗΣ Α.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ξ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΧ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝ.
ΧΑΡΟΥΛΑ Μ.
Αν δεν βρίσκεστε ανάμεσα τους δεν σημαίνει ότι χάσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν προβολές του φεστιβάλ!
fischer
Απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας Fischer, επίσημου χορηγού των βραβείων κοινού του φεστιβάλ, σε ένα από τα 25 επιλεγμένα σημεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης κερδίζετε καθημερινά προσκλήσεις για τις προβολές του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης! Αφού δείτε την ταινία, επιστρέφετε σε ένα από τα σημεία με το εισιτήριο σας, παραγγέλνετε μία Fischer και απολαμβάνετε ακόμη μία δωρεάν!

To Cinefreaks.gr σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Fischer, χορηγού των Βραβείων Κοινού του φεστιβάλ.


Διαβάστε περισσότερα για: , ,