Είστε έτοιμοι; Έρχεται το "Sharknado 4" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι; Έρχεται το “Sharknado 4”

Ειδήσεις | 14-3-2016 |

Διότι 3 ταινίες με καρχαρίες και τυφώνες δεν είναι αρκετές.

Όταν πριν από 5 χρόνια βγήκε το “Sharknado”, κανείς δεν περίμενε ότι θα αποκτούσε τόσο μεγάλο φανατικό κοινό. Κι όμως. Το κοινό της ταινίας απαιτεί, και έτσι τον Ιούλιο θα έχουμε την 4η προσθήκη του, ίσως, πιο “κουφού” franchise.

Τα Syfy και The Asylum, έχουν έτοιμο το επόμενο Sharknado, με το δίκτυο να δίνει πληροφορίες σχετικά με την πλοκή και τους χαρακτήρες. (Μη σας φαίνεται παράλογο. Έχει και πλοκή, και χαρακτήρες. Αμέ!)

Το Sharknado 4 θα έχει την επιστροφή των Ian Ziering (Fin Shepard), Tara Reid (April Wexler), David Hasselhoff (Col. Gil Shepard) και Ryan Newman (Claudia), με νέες προσθήκες τους Gary Busey, Tommy Davidson, Cody Linley, Imani Hakim, Masiela Lusha, και Cheryl Tiegs.

Σε ό,τι αφορά την πλοκή, 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Sharknado 3: Oh Hell No, τα πράγματα στον κόσμο είναι ήσυχα, καθώς έχουμε γλυτώσει από καρχαρίες και τυφώνες. Αλλά τα πράγματα όπως είναι αναμενόμενο, θα σταματήσουν να είναι ήσυχα, καθώς όπως μαρτυρά η φωτογραφία, ο καταπληκτικός αυτός και αναπάντεχος συνδυασμός, θα μας έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε. Δηλαδή από το διάστημα. Γιατί; Γιατί μπορούν….

Το Sharknado 4, θα προβληθεί τον Ιούλιο από το SyFy.

Διαβάστε περισσότερα για: