Είναι το Versailles η πιο πορνογραφική σειρά που γυρίστηκε ποτέ; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι το Versailles η πιο πορνογραφική σειρά που γυρίστηκε ποτέ;

TV | 16-3-2016 |

Οι κυριακάτικες σειρές του BBC γίνονται όλο και πιο πικάντικες βδομάδα με βδομάδα. Μετά τον γυμνό από τη μέση κι πάνω Aidan Turner του Poldark ακολούθησε ο Tom Hiddleston που μας έδειξε κάτι παραπάνω στο The Night Manager, αλλά απ’ ότι φαίνεται η σειρά που θα κάνει την περισσότερη αίσθηση για τις σεξουαλικές σκηνές της θα είναι το Versailles, που το βρετανικό κανάλι απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα του από το Canal+.

Αυτό το δράμα εποχής θα μας φέρει στην αυλή του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΔ’ της Γαλλίας, και θα μας περιγράψει την άτακτη ζωή του ίδιου αλλά και των γύρω του. Στο πρώτο επεισόδιο που έχει ήδη παιχτεί στη Γαλλία υπήρξαν σεξουαλικές σκηνές μεταξύ δύο ανδρών, ένας πρίγκιπας που ντύνεται γυναίκα, μια βασίλισσα με ιδιαίτερη προτίμηση στους νάνους και όπως έγραψε και η σοκαρισμένη Daily Mirror ”ο βασιλιάς, που τον υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός George Blagden, θάβει το πρόσωπο του ανάμεσα στα πόδια της ερωμένης του”. Ήταν αναμενόμενο φυσικά η σειρά να έχει ήδη λάβει σκληρότατη κριτική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από τις άφθονες σεξουαλικές σκηνές, στη συγκεκριμένη σειρά υπάρχει και αρκετή βία, καθώς περιλαμβάνει και σκηνές βασανιστηρίων. Τώρα μένει να δούμε αν εκτός από το μπόλικο ακατάλληλο περιεχόμενο θα έχει και κάποια ουσία από άποψη πλοκής. Δείτε το trailer της πρώτης σεζόν εδώ: