Είναι άραγε gay o Luke Skywalker; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι άραγε gay o Luke Skywalker;

Ειδήσεις | 5-3-2016 |

Μετά τις δηλώσεις του J.J. Abrams σχετικά με τους ομοφυλόφιλους χαρακτήρες που ενδέχεται να δούμε στο επόμενο επεισόδιο Star Wars, έρχεται και ο Mark Hamill να αφήσει ερωτηματικά για την σεξουαλικότητα του χαρακτήρα που υποδύεται.

Δείτε επίσης:

Εκτός Θέματος 56: To νέο Star Wars στο μικροσκόπιο

Αυτός είναι ο “τίτλος” του νέου επεισοδίου Star Wars

Star Wars Επεισόδιο 8: Κι όμως έχουμε την πρώτη σκηνή από τα γυρίσματα που άρχισαν

Θα έχει το “Star Wars: Episode VIII”, gay χαρακτήρα;

Δες πίσω από τις κάμερες του Star Wars: The Force Awakens

– See more at: http://cinefreaks.gr/2016/03/tale-of-the-jedi-temple-o-titlos-tou-star-wars-episode-viii/#sthash.Xr9TvajC.dpuf

“Διάβασα στο internet ότι ο J.J. είναι πολύ ανοιχτός στο συγκεκριμένο θέμα. Παλαιότερα θα λάμβανες mail από οπαδούς. Τώρα όμως ο κόσμος γράφει όλες αυτές τις ερωτήσεις: ‘Δέχομαι bullying.. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι’ Μετά με ρωτούν ‘Μπορεί να είναι gay o Luke?’ και τους απαντώ ότι εξαρτάται από τον θεατή. Αν το νομίζεις ότι είναι τότε φυσικά και είναι. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό. Να κρίνεται τον Luke από τον χαρακτήρα του κι όχι από αυτόν που αγαπάει” ήταν τα λόγια του 64χρονου ηθοποιού στην Sun.

Το τελευταίο διάστημα η συζήτηση γύρω από τις ομόφυλες σχέσεις του Star Wars φαίνεται πως απασχολούν πολύ συντελεστές και φανς. Ο σκηνοθέτης του 7ου επεισοδίου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι χαρακτήρες Finn και Poe Dameron, που υποδύονται οι John Boyega και Oscar Isaac αντίστοιχα, να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως φαντάζει πολύ πιθανή αποκλείοντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο να είναι και ο Luke Skywalker για προφανείς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,