Η βομβιστική επίθεση της Βοστώνης, έχει Wahlberg, Simmons, και Goodman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η βομβιστική επίθεση της Βοστώνης, έχει Wahlberg, Simmons, και Goodman

Ειδήσεις | 14-3-2016 |

Πριν από 10 περίπου μήνες είχαμε μάθει πως ο Mark Wahlberg, ενδιαφέρεται να φέρει στη μεγάλη οθόνη την πραγματική ιστορία της βομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, πέρσι τον Απρίλιο.

Το πράσινο φως έχει δοθεί τελικά, και έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε την ιστορία στο σινεμά, με τίτλο “Patriots Day”, και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, Mark Wahlberg, John Goodman και J.K. Simmons, σε σκηνοθεσία Peter Berg (Hancock, Battleship).

Σε ό,τι αφορά το σενάριο, θα δούμε το χρονικό της υπόθεσης. Για να σας υπενθυμίσουμε, στις 15 Απριλίου του 2015, στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου στη Βοστώνη, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός, σκοτώνοντας 3 ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά 264. Οι έρευνες κατέληξαν σε δύο υπόπτους, τα αδέρφια Tamerlan και Dzhokhar Tsarnaev, με τον πρώτο να σκοτώνεται σε διαμάχη με τους αστυνομικούς, και τον δεύτερο να συλλαμβάνεται και να καταδικάζεται σε θάνατο.

Ο Wahlberg θα ενσαρκώσει τον κεντρικό αστυνομικό της υπόθεσης, ο Goodman θα είναι ο Ed Davis, ο οποίος είναι ο Κομισάριος της αστυνομίας που συνεργάστηκε με της υπόλοιπες αρχές, για να εντοπίσει τους ενόχους, ενώ ο Simmons θα είναι αρχιφύλακας της αστυνομίας, εμπλεκόμενος με την υπόθεση.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. τον Ιανουάριο του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,