Η ταινία για τον Barak Obama βρίσκει νέους πρωταγωνιστές - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ταινία για τον Barak Obama βρίσκει νέους πρωταγωνιστές

Ειδήσεις | 15-3-2016 |

Ο πρωταγωνιστές των Boyhood και Straight Outta Compton, Ellar Coltrane και Jason Mitchell, ετοιμάζονται για προεδρικό μαραθώνιο.

Για του λόγου το αληθές οι νεαροί ηθοποιοί ενσωματώθηκαν σε ένα cast που έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Anna-Taylor Joy και ο Devon Terell. H ταινία ονόματι Barry, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, θα ακολουθεί την ζωή του Barak Obama στην Νέα Υόρκη τις αρχές του ’80 και τα κολεγιακά του χρόνια.

Τα γυρίσματα αναμένεται να εκκινήσουν τον επόμενο μήνα από την Black Bear Pictures και την Cinetic Media. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη παραγωγή, στης οποίας την σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Vikram Gandhi και το σενάριο υπογράφει ο Adam Mansbach.

Όσον αφορά τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς, φαίνεται πως έχουν κι άλλες δουλειές στα σκαριά. Ο Jason Mitchell, τον οποίο γνωρίσαμε σαν Eazy-E στο Compton, θα κάνει εκ νέου την εμφάνιση του το προσεχές καλοκαίρι μέσα από την ιδιαίτερη κωμωδία του Peter Atencio, Keanu ενώ θα δώσει το παρόν και στην επερχόμενη ταινία King Kong(Kong: Skull Island). Ο Ellar Coltrane από την άλλη, θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους John Boyega και Emma Watson στο sci-fi δράμα, The Circle, του οποίου η πρεμιέρα δεν έχει ανακοινωθεί.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,