Η Sofia Coppola σκηνοθετεί το remake του "The Beguiled" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sofia Coppola σκηνοθετεί το remake του “The Beguiled”

Ειδήσεις | 31-3-2016 |

Μετά από τρία χρόνια, η Sofia Coppola είναι έτοιμη να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο για την νέα της ταινία που θα αποτελέσει την επανέκδοση της δραματικής ταινίας του 1971, The Beguiled” με πρωταγωνιστή τον Clint Eastwood και σκηνοθέτη τον Don Siegel.

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί έναν στρατιώτη ο οποίος εν μέσω εμφυλίου βρίσκει καταφύγιο διάσωσης σε ένα παρθεναγωγείο όπου και ξεκινά μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε εκείνον και μια νεαρή μαθήτρια την στιγμή που η ζήλια και η προδοσία καιροφυλακτούν ανάμεσα στις υπόλοιπες γυναικείες φιγούρες που τον περιτριγυρίζουν. Παρότι ο βασικός ανδρικός πρωταγωνιστικός ρόλος δεν έχει ακόμα καλυφθεί, τις γυναικείες ερμηνείες θα αναλάβουν η Elle Fanning στον ρόλο της νεαρής μαθήτριας, η Nicole Kidman στον ρόλο της διευθύντριας και η Kirsten Dunst στον ρόλο της καθηγήτριας. Η χρονική περίοδος τοποθέτησης της δράσης παραμένει η ίδια με την πρωτότυπη εκδοχή της ταινίας ενώ την παραγωγή στις μέρες μας αναλαμβάνει η American Zoetrope του Francis Ford Coppola (ιδρυτής μαζί με τον George Lucas) σε συνεργασία με τον Youree Henley, δημιουργώντας τις ευνοϊκότερες των συνθηκών για την σκηνοθέτιδα.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να αρχίσει μέσα στο έτος οπότε η διανομή του “The Beguiled” στις αίθουσες εικάζεται κάποια στιγμή μέσα στο 2017. Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το trailer της πρωτότυπης ταινίας του 1971 που ακολουθεί παρακάτω: