Η Olivia Wilde έχασε το ρόλο στο The Wolf of Wall Street επειδή... ήταν γριά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Olivia Wilde έχασε το ρόλο στο The Wolf of Wall Street επειδή… ήταν γριά

Ειδήσεις | 17-3-2016 |

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος στον ρόλο της Naomi Lapaglia στο The Wolf of Wall Street του Martin Scorsese, κάποια άλλη ηθοποιό από την Margot Robbie. Αν όμως φανταζόμασταν κάποια άλλη ίσως αυτή να ήταν η Olivia Wilde. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο παίζει στο Vinyl, σε συνέντευξη της χτες, είπε μεταξύ άλλων ότι είχε απορριφτεί από τον ρόλο στον “Λύκο” γιατί ήταν μεγάλη για τον ρόλο. Κι όμως η 28χρονη τότε και 32χρονη τώρα Wilde ήταν μεγάλη για να παίξει την σύζυγο του Leonardo DiCaprio, που είναι εννιά ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερος της!

Επίσης: Η Margot Robbie έδωσε σφαλιάρα στον Leonardo di Caprio, κατά τη διάρκεια της audition του “Wolf of Wall Street”

Βέβαια η Wilde που τελικά κατέληξε να πρωταγωνιστεί όπως είπαμε στο Vinyl, την τηλεοπτική σειρά του Scorsese, δεν τα είπε όλα αυτά για να θίξει θέμα σεξισμού ή ηλικίας στο Hollywood καθώς έσπευσε να σημειώσει ότι η Margot Robbie που πήρε τελικά τον ρόλο ήταν υπέροχη και καλύτερη τελικά από ότι θα ήταν η ίδια στον ρόλο. Στην συνέντευξή της αναφέρει βέβαια ότι ο ακριβής όρος που της είπε ο ατζέντης της ότι χρησιμοποίησε η παραγωγή της ταινίας, ήταν “sophisticated” που όμως όπως λέει είναι το κωδικό όνομα στο Hollywood για το “old”.

H Robbie που έπαιξε τον ρόλο ήταν 22 χρονών τότε και άρα έξι χρόνια νεότερη από την Wilde και ταυτόχρονα 16 χρόνια νεότερη από τον DiCaprio, την ίδια ώρα που η διαφορά ηλικίας του πραγματικού ζευγαριού της ιστορίας είναι έξι μήνες…

Πάντως για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις η Wilde έκανε δύο σχετικά tweet: