Η Naomi Watts θα είναι η μητέρα της Brie Larson στο The Glass Castle - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Naomi Watts θα είναι η μητέρα της Brie Larson στο The Glass Castle

Ειδήσεις | 30-3-2016 |

Οι παραγωγοί της κινηματογραφικής μεταφοράς των απομνημονευμάτων της συγγραφέα και δημοσιογράφου Jeanette Walls με τίτλο The Glass Castle είχαν ήδη κλείσει την Brie Larson και τον Woody Harrelson για δύο από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Χθες έγινε γνωστό ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τη Naomi Watts ώστε να συμπληρωθεί αυτό το απ’ ότι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον cast.

Μη χάσετε: Brie Larson – Από τις συνεχόμενες ατυχίες, στο πρώτο της Oscar

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Destin Daniel Cretton του Short Term 12, στο οποίο είχε ξανασυνεργαστεί με την Larson. Η ταινία θα εξιστορεί την νομαδική ζωή της οικογένειας της Walls, περιγράφοντας τα ελεύθερα πνεύματα των γονιών της, του Rex και της Rose Mary Walls. Η μητέρα της ήταν μια γυναίκα που ενδιαφερόταν περισσότερο για τη ζωγραφική και το γράψιμο από το να φροντίζει τα τέσσερα παιδιά της, ενώ ο πατέρας της τους προσέφερε μια κάποια έμπνευση και εκπαίδευση αλλά μόνο τις λίγες φορές που κατάφερνε να μην είναι μεθυσμένος. Οι δυο τους άρχισαν να καταρρέουν καθώς ξέμεναν από χρήματα και η Jeanette με τα αδέρφια της κατέληξαν να μεγαλώνουν ουσιαστικά μόνοι τους. Η Walls (Larson) κατάφερε παρόλα αυτά να γίνει μια επιτυχημένη γυναίκα, που όμως είδε την ζωή της να επηρεάζεται σημαντικά όταν ο Rex και η Rose Mary αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη για να βρίσκονται κοντά της.

Ο Harrelson υποδύεται τον πατέρα της Walls, και τώρα όπως όλα δείχνουν η Watts θα παίξει την μητέρα της. Την δύο φορές προτεινόμενη για όσκαρ ηθοποιό μπορείτε να τη δείτε αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους, στο The Divergent Series: Allegiant, ενώ η επόμενη εμφάνιση της θα είναι στο Demolition μαζί με τον Jake Gyllenhaal που κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για: ,