Η επιστροφή του Σκαθαροζούμη ; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η επιστροφή του Σκαθαροζούμη ;

Ειδήσεις | 12-3-2016 |

Update:  Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, η  UK Independent δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο εκπρόσωπο του Tim Burton αρνήθηκαν την είδηση του ShowbizSpy, δηλώνοντας ότι δεν έχει ξεκινήσει το development του “Beetlejuice 2” και ότι ο σκηνοθέτης είναι αφοσιωμένος στην επικείμενη δουλειά του “Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children” και στην προπαραγωγή του “Dumbo”.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλά για πιθανό sequel της ταινίας “Σκαθαροζούμης” (“Βeetlejuice”) του Tim Burton. Όλοι φαινόταν να δείχνουν ενδιαφέρον αλλά εν τέλει δε γινόταν τίποτα στην πράξη. Τώρα όμως, η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, καθώς λέγεται ότι ο Tim Burtonείναι θετικός απέναντι σε ένα τέτοιο sequel.

O Tim Burton δήλωσε στο Showbiz Spy ότι δε βρίσκει για ποιο λόγο δεν έχει ξεκινήσει η προ-παραγωγή του “Beetlejuice 2” . Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, οι πρωταγωνιστές είναι σύμφωνοι με το ενδεχόμενο του sequel, το στούντιο της Warner Bros. έχει δώσει την έγκρισή του για την παραγωγή και το σενάριο υπάρχει ήδη. Άρα … να ελπίζουμε σε κάτι νέο σύντομα Τim;

Διαβάστε περισσότερα για: , ,